Főképernyő forgatása?
Samsungon:
Beállítások -> Kezdőképernyő -> Elforgatás fekvő módba, ez legyen bepipálva
köszi a választ, de nálam nincs ilyen menüpont, hogy "Elforgatás fekvő módba". A kezdőképernyő meg van, de azonbelül ilyenek vannak:
Kezdoképernyő elrendezése
Kezdoképernyő rácsa
Alkalmazások képernyő rácsa
Alkalmazások gomb
Alkalmazásikon-jelvények
Alk.ok felvétele a k.kéernyőre
Ért. panel gyors megnyitása
Alkalmazások elrejtése
A kezdoképernyő névjegye
#1 vagyok, nekem így telefonon működik pedig, de akkor úgy látszik nem mindegyiken.
Esetleg ha a beállítások keresőjébe írod be, akkor sem?
Volt egy korábbi mobilomon egy letöltött program (már nem emlékszem a nevére), amivel ezt (is) meg tudtam oldani, de mivel a rendszer kezdőképernyője nem arra a méretarányra volt optimalizálva egymást fedték az ikonok nevei. Szerencsére a program OSD felülete elérhető volt továbbra is és vissza tudtam állítani, mert ha ezt nem tudom megtenni, egyetlen programot sem tudtam volna elindítani, mivel a rendszer kezdőképernyője így semmire sem úgy reagált, ahogy kellett volna.
Tehát ha a rendszerben nincs ilyen opció, nem biztos hogy jó ötlet ilyesmit állítgatni, mert használhatatlanná válhat a mobil...
Inkább tölts le egyéni launcher -t, amiben van fekvő képernyős mód is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!