Mennyire gáz ha egy Samsungon az iPhone Marimba csengőhangja szól?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 20:45
2/12 anonim válasza:
Ha neked az tetszik, használd azt.
3/12 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Aki nem egy átlagos 13 éves szintjén van, nem fog fennakadni ezen.
4/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nincs ezzel semmi probléma.
Ha neked ez tetszik, akkor használd így.
Ízlések, és pofonok.
Mondjuk én nem nagyon szeretem a beépített csengőhangokat, én sokkal jobban szeretem csengőhangként használni a kedvenc dalaimat.
5/12 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs a samsung csengőhangokról, iphoneomon meg évek óta sajátot használok.
Szóval lesz@rom
6/12 anonim válasza:
Nincs vele gond, de azzal ha valaki iPhone-t használ nem lesz menőbb. Mondom úgy hogy eddig androidos voltam, d nenrég váltottam, és szimoatikusabv is..de ha neked ez tetszik, és nem azért mert egyedi, akkor nincs gond.
7/12 anonim válasza:
így lett a samsung: [link]
úgyhogy nem gáz!
9/12 Szirty válasza:
Attól függ miért állítottad be és hogy mennyire érdekel téged hogy mások mit gondolnak amikor megszólal... :)
10/12 anonim válasza:
Egyetlen egy beépített telefon csengőhangot se ismerek fel. Te talán ismered az összeset, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!