Minek van a telefonokon annyi kamera, ha ugyanolyan képet csinál, hiába takarom el valamelyiket?
Nyilván ha a fő kamerát eltakarod csak azon látszik, hogy eltakartad.
Ugye nem tud senki arra csatlakozni/senki nem figyel?
😂
Vagy-vagy:
1. Óccó kínai telefonod van, amiben csak egy kamera van, a többi mögött nincs hardver.
2. Nem ugyanolyan képeket csinál letakarva, de nem tudsz kézben fogva, amatőren dolgozva két ugyanolyan képet csinálni, hogy aztán összevethesd őket.
3. A plusz lencsék csak tökéletesítik a képet, azok egyébként sem olyan túl nagy teljesítményűek. Mobilon nézve szerintem amúgy se látni, egy nagy képernyőn szerintem hamarabb észreveszed a különbséget.
Kérlek szépen olvasd el mégegyszer a kérdést, mert véleményem szerint te csak kötekedni vagy itt, de az olvasás/értelmezés meg nem megy. 😌
Nem olcsó és nem kínai a telefonom, ha tudni szeretnéd.
A többit pedig köszönöm! 😇
öhhh hát ugye mindegyik kamerának más a fókusztávolsága, más látószöget ad.
Nekem pl 11 pro van 3 kamerával és ha váltok 2x vagy 0,5x kamerára akkor a másik kamerát használja, értsd: a másik kamerát kell eltakarnom.
Viszont tesztelgettem és azt vettem észre, hogy a telefotó kamerát nem mindig használja akkor sem ha telefotóra váltok, hanem a sima nagylátót használja, csak belecroppol.
Az ultranagylátót nem tudja kijátszani, azt mindig használja :D
Szóval érdekes kérdés ez, valszeg sosem tudjuk meg, hogy PONTOSAN hogyan működnek ezek a rendszerek. A telefonos kamerarendszerekben a legnagyobb truváj a szoftver ami mögötte fut.
milyen telefon milyen telefon ...
általánosságban tette fel a kérdést nem esett még le?
Közelebb is hozza a képet,tisztább,több funkció van rajta
Szerintem a jövőben simán lehet 5 kamerás telefon iy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!