Mi a véleményetek az iOS 15-ról?
Figyelt kérdés
Így elsőre kisebb frissítésnek tűnik, de azért van benne pár érdekes újítás. Én várom már, főleg az átdolgozott Safari-t, kicsit már elavultnak érződik a kezelőfelülete.
Kicsit meglepődtem, hogy még iPhone 6s-re és első generációs SE-re is jön.
2021. jún. 8. 14:51
2/11 anonim válasza:
“Kicsit meglepődtem, hogy még iPhone 6s-re és első generációs SE-re is jön.”
Apple felől ez természetes dolog. Tudod min lepődtem meg én? Amikor Samsung bejelentette, hogy immáron a 2019-es telefonok kapnak egy 3. nagyverziót, és az utóbbjai is.
3/11 anonim válasza:
Nem nagy szám, letöltöttem a bétát, nem nagyon változott semmi.
4/11 A kérdező kommentje:
Új Safari milyen?
2021. jún. 13. 14:40
5/11 anonim válasza:
Ugyanolyan kb. Annyi, hogy alul van a kereső sáv, meg el lehet rejteni az ip címedet.
7/11 anonim válasza:
Mondja az aki még a kezében se fogott Apple-t. 🤣
9/11 anonim válasza:
Nekem van okom ezt mondani mert pl a messengerem rossz volt.De utána jott a hiba javito verzio es helyre jott minden.
10/11 anonim válasza:
Okt 3.-án írtad, hogy sz@t nem akkor volt globális hiba Marciéknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!