Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Spica használtan,...

Samsung Spica használtan, vagy Vodafone 845?

Figyelt kérdés

Telefont váltanék, de nem tudok dönteni:)

Árban a Spica kicsit drágább, de nagyobb a kijelzője, és kapacitív, de a használat során ennek van jelentősége?

Van tapasztalatotok ezekkel a készülékekkel?

A garancia mindkét esetben kb 1 év(a haszált telefon esetében is) úgyhogy az nem számít a döntésben.

2010. aug. 25. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:

a 845 új lenne igaz?? akkor 1 év gari?? Szánalmas

Galaxy Spica Nagyon jó Nekem is volt cak leejtettem xD

a Galaxy sokkal jobb

ja és a kapacitív annyit jelent hogy csak az emberi kézre reagál másra nem...

2010. aug. 25. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A Spicának nemcsak képátmérőt tekintve nagyobb a kijelzője, hanem felbontást tekintve is, rendes HVGA (320*480)van benne, a 845-ben csak QVGA (240*320), ami az appok egy részénél probléma (nem indulnak el). A 845 mellett szól viszont, hogy eleve Android 2.1 (Eclair) van rajta és a kissebb képernyő és a nagyobb RAM miatt jobban fut rajta, mint a Spicán (amit eredetileg 1.5-tel szálítottak, de vszeg a RAM miatt a gyorsabb processzor ellenére is akadozgat néha) (amúgy a 845-öt a Huawei gyártja, harverileg gyakorlatilag megegyezik a T-Mobile Pulse-zal vagy a Telenor RM2-vel).

Ez egy elég részletes összehasonlító táblázat: [link]

(amúgy nekem is megvolt ez a dilemma, de én végül hozzáraktam még egy kis pénzt és HTC Wildfire lett belőle, ami szintén QVGA, de kapacitív, és HTC :) ja, és 2 év gari van rá)

2010. aug. 25. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:

50e nél többért elvből nem veszek telefont:) De ez az én hülyeségem:)mondjuk ha nem lennének elveim, akkor sem lenne rá több:)

A kapacitiv és a rezisztív között használat közben (mondjuk sms)van jelentős kényelmi különbség?

A melső memória használata nem teljesen tiszta, van benne 180 Mb, gondolom ebben fut az android, de a töbi alkalmazás tárolása foglal helyet az operatív memóriából? vagy elvan a micro sd-n?

Azt olvastam, hogy állítolag lesz hozzá andrid 2.2 bár nem tudom hogy jó lesz e az:))

Igazából a spica felé húz a szívem, de meggyőző a 845 ára és nem tudom, hogy annyival rosszabb e mint amennyivel olcsóbb:)

Milyen alkalmazások nem mennem? csak játékok?

2010. aug. 25. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
A lényeg lemaradt, főleg olvasatásra fogom használni, és melóra levelezés:)
2010. aug. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!