Miért nem tudok zenéket vagy más letöltött dolgokat hallgatni a Samsung Galaxy A40-es telefonomon ? Hogya lehet visszacsinálni..
Tudom, hogy ezen látatalanban nehéz segíteni,de hátha csak egy gombnyomás a visszaállítás , hogy működőképes legyen...
Tehát, nem tudom, hogy csináltam, és nem tudom összefügg e , de átállíthattam valamit a lejátszási listámon belül, és exel táblázatot nyit meg a normális sima lejátszó program, elyett ahol a zenék vannak, talán azóta van ez a probléma :
A videókat le tudom játszani,de a potcast hang fájokat, vagy mp4 zenéknél ha megnyomom , semmi nem történik csap pislog egyet a képernyő.
az exceltáblázat az csak egy zenéket tartalmazó mappa külön de a hangfájlok vagy más zenék szétszórva vannak a telefonban.
Most nincs mobilnetem, az ezzel kapcsolatos megoldások nem jók.
Próbáld meg fájlkezelőben hosszan nyomva kijelölni az egyik hangfájlt és az opcióknál lehet, hogy lesz egy olyan lehetősége, hogy "megnyitás másik alkalmazásban" vagy ilyesmi.
Vagy a beállításokban az alkalmazásoknál az alapértelmezett alkalmazásnál kiválasztod a megfelelőt a hang típusú fájlokhoz.
#3 írta:
alkalmazások > alapértelmezett alkalmazásoknál töröld a rossz társításokat, utána próbáld megnyitni a hangfájlt
Megvan az alapértelmezett alkalmazások lista de nem tudom melyik a rossz
társítás , az excel nincs köztük max a Saját fájlok mappa. De azon belül nem tudok megnyitni semmit és ax kikapcsolni lehet meg kényszerleállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!