Miért nem működik a telefon mikrofonja? (Iphone 7+)
Bedugtam a fülhallgatómat, amit már legalább másfél éve nem használtam (ennek már korábban is rossz volt a mikrofonja), és azóta nem működik a telefoné sem.
A Siri nem érzékeli, hangfelvételt vagy hangüzeneteket el sem tudok indítani (Messengeren lejátszani sem tudom a hangüzeneteket). Ha bedugok egy fülest, nem érzékeli a telefon, továbbra is a telefon hangszórója szól.
Messengeren a hívást el tudom indítani, bár elég érdekesen működik és egyik fél sem hallja a másikat, telefonálni pedig egyáltalán nem tudok, nem jelzi ki nekem, ha én indítom a hívást. (Ha a másik hív, azt fel tudom venni, de nem halljuk egymást.)
Minden alkalmazásom az app store-ból van, a legtöbbet évek óta használom.
Nemrég megláttam, hogy Safarin meg van nyitva egy gyanús oldal (talán valami fantasztikus hirdetésre nyomhattam rá, de fogalmam sincsen), okozhatta az?
szoftveres problémát - is - gyanítok. csinálj neki egy teljes gyári visszaállítást számítógéppel! Mentést ne rakj vissza semmit, mert ha szoftveres a hiba akkor azt is visszateszed.
A fülest a jack átalakítóval csatlakoztattad? Lehet az átalakító hibás!
vagy nem jól csatlakozik. EGy fa fogpiszkálóval óvatosan kotor ki a koszt a csatlakozóból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!