Ma véletlenül letöröltem az összes képet és videót a telefonomról hogyan tudnám vissza állítani?
Samsung galaxy a50
Valami programmal vagy alkalmazással lehetséges hogy vissza állítsam?
Hiába próbálom ezeket a programokat nem jelzik a telefont meghajtóként
A gépen megtudom nyitni a telefon tárhelyét de mikor a programmal akarom nem jelzi a telefont
Nem tudod visszaállítani, a képek elvesztek. Esetleg Play-ről talán letölthetőek fájlvisszaállító alkalmazások. Viszont minél többet használod a telefont, annál kevesebb eséllyel lehet visszaállítani bármit is, mert felülíródik. Én mióta digitális formában fényképezek, amint a gép közelébe jutok, mindent másolok a gépre, onnan pedig egy külső HDD-re, ezt pedig időnként szinkronizálom egy másik külső HDD-re és így teszek nagyjából minden adatommal. A telefonról néha törölni is kell a képeket, nem fér el minden rajta. Ajánlom a fenti megoldást neked is, legalább egy helyen legyenek meg az adataid a telefonon kívül. Saját hibámból döglődni kezdett egy HDD, néha azonban még rendesen elindult, volt ott minden partíciótábla sérüléstől kezdve. HDD-vel azonban könnyebb dolgozni, napokba telt, de lényegében minimális adatvesztéssel megúsztam a dolgot. Azóta valamennyi adatom legalább két helyen megvan.
A telefonok nagyon régóta MTP, azaz médiaátviteli módban tudnak csak kapcsolódni a számítógéphez. Ahhoz, hogy valamennyi fentebb linkelt program lássa a telefon belső tárhelyét, annak cserélhető meghajtóként (mint egy pendrive) kellene megjelenjen. Az meg nem olyan egyszerű. A fenti programok inkább egy telefon memóriakártyájáról tudják visszaállítani az adatokat, mert az pendriveként jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!