Valaki folyamatosan hívogat telefonon, mit tudok tenni azon kívül, hogy letiltottam?
Kb 20x hivott egymas utan, mire felvettem, akkor kerdezgette ki vagyok, nevem cimem stb de nem mondtam semmit. Akkor is folytatta a kerdezgetest, de arra nem valaszolt ki o. Vegul kb leorditottam hagyjon beken.
Fekete listara tettem, ezen kivul mit tudok meg tenni? Igy is hivogat
Felvilágosítanátok, kérlek?
Tehát van egy felbőszült pali, aki valamilyen személyes bosszúból megosztotta kérdésekben a lány telefonszámát és most a többi nyomorult is hívogatni kezdte?
Én beírnám a számokat egy online keresőbe, ha nem privátról hívogatnak, vagy hívásnál meglibbenteném, hogy megy a feljelentés, mivel a rendőrségnek van hozzáférése a mobil lokációjához, ha ügy lesz belőle.
De mekkora suttyó emberek járnak ide is, hogy még random hívogatnak egy idegen nőt... Szerintem ide nem elég a kérdések törlése, mivel ezek a nyomorultak már lementhették rég, vagy akár körbe is adhatják egymás között, amilyen debilek sokszor.
Emellett egy számcserét javaslok, vagy hogy egy darabig apád/egyéb férfi rokon/párod vegye fel marcona stílusban a telefont, vagy legyen hozzájuk átirányítva a hívások esetleg. Ezek a debil perverzek csak egy ismeretlen nővel mernek b*szakodni privát számon, de hidd el, ha egy férfi beszélne velük olyan stílusban, hogy majd átrángatják a telefon másik végéről, csökkennének ezek a hívások!
Az biztos, hogy az ilyesmi miatt már aznap beballagnék a Rendőrségre. Felteszik a számom nyilvános helyre az engedélyem nélkül, majd idegenek zaklatnak?
Ezt eljátszotta a tesómmal egy korábbi haragosa is, hirdetést adott fel a nevében. 2 nap után levetettük a hirdetést, megtettük a feljelentést, az illetőt pedig még azon a héten kihallgatták, ahol mindent beismert.
Kapott egy ejnye-bejnyét (ne csináljon ilyet többé, stb.), a környezete meg körberöhögte, mert már mindenki jól tudta, milyen.
A célt viszont elérte a feljelentés, mert pár hónapig rángatták kicsit a yardok és az elég volt, hogy becsokizzon és végleg eltűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!