Megéri új iPhonet venni használttal szemben ha 60 ezer Ft a különbség? A használtra csak 3 hónap a garancia és ki tudja mi lesz nem?
Nem erőszak megvenni egyiket sem. Az, hogy neked mi a kockázat és mennyit ér meg, azt nem tudjuk.
Én droidos használtat vettem, fél áron. 3 hetesen papírokkal, garival. Nekem megérte.
Hosszútávra lenne.
Idáig mindig androidos volt világ életemben. Csak már olyan nagyok méretre, hogy használhatatlan számomra.
Ezért váltok iPhone se 2020-ra. 155.000 Ft
Kibírna egy 4 évet. És értékálló, ha megbecsülöm.
Ami használt végül 120.000 ft és 85% az aksi az nem tudom mit jelent.
Nagyok?
Samsung A41
Samsung s20FE
Xiaomi Mi 10SE
Stb...
Vannak kompakt telefonok android oldalon is, de persze az Iphone 2020SE egy nagyon jó teló. Ha azt eszed újat vegyél. A 95% aksi, annyit jelent, hogy 15%-al kevesebb a rendelkezésre állló telep. 70%-nál már szervízt fog írni, azaz cserélni kell. Ami 20-25 ezer forint.
Mindenképp az újat.
“ Szerintem semilyen iPhonet nem éri meg megvenni, mert nem jó az ár-érték aránya. Tényleg jó telefon, de nem ér annyit, csak a neve... Innen már te döntöd el, neked melyik a jobb. “
Én is így gondoltam, ameddig nem próbáltam ki. Utólag úgy gondolom, hogy a Xiaomi volt pénzkidobás.
Megvettem az Iphone-t újonnan.
Össze sem hasonlítható. Így vagyok ahogy az előző mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!