Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Meg lehet menteni a...

Segítség! Meg lehet menteni a mobilom?

Figyelt kérdés
Beleejtettem a Samsung s5230-as mobilom a vízbe, tokban volt és csak pár másodpercig volt a vízben, de így is belefolyt a telefonba. Szétszedtem azonnal, megtöröltem, minden, de utána össze kellett raknom és csak egy kicsit később tudtam megint szétszedni, amikor hazaértem. Már nem jön belőle víz, de még nem működik, csak pár másodpercre kapcsol be. Meg lehet menteni valahogy? Tudok valamit itthon csinálni vagy bízzam minél előbb a szervízesekre?
2010. aug. 24. 18:16
 1/5 anonim válasza:
100%
Amikor haveromnak beleesett. Nem törölgettük meg ilyenek. Kiráztuk. Szétszedtük, megnapoztattuk és kiszáradt. Semmi baja nem lett.
2010. aug. 24. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Az enyém is most szétszedve szárad, remélem nem lesz baja. Köszi a válaszod, kell egy kis pozitív gondolat hogy ha a másé megúszta, talán az enyém is :D
2010. aug. 24. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az enyém nem úszta meg, azonnal elszállt benne valami. Remélem te megúszod!
2010. aug. 24. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egyik ismerősömé is fürdött a tóban és még működik:)
2010. aug. 24. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
rakd bele egy vödör rizsbe 3 napra ( ezt olvastam pazar cuccoson )
2010. aug. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!