Túl fogja élni a telefonom?
Sziasztok,
véletlenül beleesett a telefonom a kádba. Nem tudtam azonnal kikapcsolni, mert a bekapcsoló gomb nem reagált. Aztán hirtelen kikapcsolt magától és elkezdte folyamatosan újraindítani magát. Mutatja a logót, aztán újra kikapcsol, majd ismét be. Néha sikerül bebootolnia. Aztán ha QuickPanel-nél kikapcsolom a telefont, kikapcsolás után megint újraindul. Most az ablakban van, ahol átjárja a levegő és meg tudja szárítani. A kérdesem az, hogy túl fogja-e élni, mert nem szeretnék újat venni. A SIM kártyát természetesen már kivettem. A telefonom egy Galaxy A50. Köszi előre is!
ha le tudod menteni róla a dolgaida akkor tedd meg minél előbb!
Sajnos a beázás után hiába szárad ki a készülék, a korrózió szép lassan megöli az alkatrészeket, a csatlakozásokat.
Ha el tudod vinni minél előbb szervizbe akkor tudnak ezen segíteni.
"Most az ablakban van, ahol átjárja a levegő és meg tudja szárítani. "
Nem tudja.
"A kérdesem az, hogy túl fogja-e élni,"
Ha továbbra is az ablakban tartod, biztosan nem.
A beázott telefont MINDIG és MIELŐBB szervizbe kell vinni, ahol szétszerelik, minden alkatrészt megszárítanak szakszerűen!
Lehet igen, de szerintem nem. Bármi lehetséges.
Egyik osztálytársam anno a J5-jét beleejtette a levesbe meg az olajba is, s semmi baja se lett. Majd egyszer leejtette, a képernyő feljött, de ha kipóckolta egy fogpiszkálóval, működött a telefon...
De általában nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!