Szerintetek miért nem tudok avatart készíteni? Frissítettem már, letöröltem stb.. (iphone11) filename=4944CAB4983_4169_4DEE_925.jpeg
:O Aztaa.
Te tényleg egy pucér képet kiraktál ide magadról?? :O
De még micsoda pucér kép! Még a huzagolás is látszik!! 0,0
Hova szeretnéd készíteni az avatart?
#2 Egy ilyen kirívó képet mindenbizonnyal por***b-ra. Hova máshova?
Szégyellem is magam érte, de amint megláttam a képet elmentem...
igen tudjuk, de ha a kérdező nem szán ránk még annyit sem, hogy minimálisan körbeírja a problémáját akkor el kell ütni valahogy az időt!
Szeretnénk segíteni, de nem tudunk, mert csak két dolgot tudunk: iPhone 11 és avatar. Hogy melyik appban szeretné csinálni, beállítani szeretné, vagy előbb elkészíteni és aztán beállítani az adott appban azt nem. Reméljük kiegészíti a kérdését és tudunk is neki majd segíteni.
Nem tudtam képet feltölteni a problémáról, amint látjátok… nem kell rögtön gúnyolódni a másikon.
Facebookon szerettem volna avatart készíteni de azt írja, hogy frissítsem a facebookot, de hiába.
Ez lett volna a kép, amit képernyőfotóztam, hogy lássátok mit ír ki. Köszi
"nem kell rögtön gúnyolódni a másikon."
de! kell!! :) Nyugi, nem rosszból csináltuk, tényleg szeretnénk segíteni!!
töltsd fel ide a képet:
Csináld azt, hogy letörlöd a face appot és újra letöltöd az AppStoreból. Ez talán megoldja a problémát
Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely -› Facebook -› Törlés
Sajnos a fecbook appjai össze vannak csapva... a facebook és a messenger app csinálj hüleségeket. Töröld, telepítsd újra!
Beállítások—általános—iphone tárhely—facebook—és utána alkalmazás eltávolítása vagy törlés?
Törléshez azt írja, hogy az összes adatot törli erről az iphoneról és nem vonható vissza
Törlés!
Totál gyaluld le a telefonról!
Ne aggódj, ha újra letöltöd és bejelentkezel akkor le fogja töltögetni ami neki kell, nem fog a face fiókodból elveszni semmi.
Csak persze emlékezz a jelszavadra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!