Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jelez valakinél üres...

Miért jelez valakinél üres pipás kört a messenger?

Figyelt kérdés
Beszélgetek valakivel és eddig nem volt ilyen nála viszont most ilyen kört ír ki, fent se volt azóta, de ha a telefonját nézi akkor ilyet tud kiírni, vagy ki van kapcsolva, esetleg le van zárva a képernyője?
2021. máj. 28. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Üres közepű karika (csak a körvonala van meg) és benne egy pipa? Azt jelenti, hogy el van küldve az üzeneted, de ő még nem nyitotta meg. Ha ráböksz az üzenetre, akkor kiírja alatta hogy elküldve/látta/..., amit ott kiír azt mutatja ott oldalt a kis jel is.
2021. máj. 28. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
(még annyit hogy akkor jelenti azt, hogyha a saját üzeneted mellett látod ezt)
2021. máj. 28. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem... Ha a pipa körül szürkeség van, akkor kapott értesítést, de nem nyitotta meg. Ha fehér körülötte, akkor nem kapott róla értesítést ergo nincs net közelben vagy lenémított
2021. máj. 28. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az 1 es hülyeséget írt.

Azt jelenti hogy el van küldve de nincs kézbesítve!

A küldve, fogadva, de olvasatlan a teli kék kapika.

Az olvasott mellett a kis kép van.

A lezárt képernyő meg amit írtál, fogalmam nincs honnan szedted. Semmi köze hozzá

2021. máj. 28. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

3

A nincs net közelben igaz, de kenémított.....🤦‍♀️

2021. máj. 28. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az üres körben lévő pipa azt jelenti, hogy el lett küldve az üzenet, de a másik fél még nem kapta meg (pl. Ha nincs internet a telefonján)

A teli körben lévő pipa azt jelenti, hogy megkapta az üzenet (tehát pl telefonon értesítést is kapott az üzenetről)

A kis profilkép meg ugye a látta állapot.

2021. máj. 28. 15:08
 7/10 anonim válasza:
100%

Ha a körben nincs pipa hanem üres teljesen, akkor az üzenet nincs elküldve

Ha a körben van egy pipa de a kör belülje nincs kifestve azt jelenti hogy a másik nem elérhető és nem fogja rögtön látni

Ha van pipa és a kör belülje ki is van festve akkor láthatja az üzenetet rögtön

2021. máj. 28. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

Eddig én se értettem, mi a különbség a pipák között.

Ez egyébként nem aggályos egy kicsit? Miért kell látnia az ismerőseimnek, hogy éppen internetközelben vagyok-e vagy sem? (Ha szeretném hogy lássák, bekapcsolnám a kis zöld karikát ami jelzi hogy online vagyok.)

Ez csak szerintem "érdekes"? :D

2021. máj. 28. 16:12
 9/10 SkiDev ***** válasza:

Napidroidon fent van, én is így fogalmaztam volna meg.

[link]

2021. máj. 28. 23:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, már meg van az oka.
2021. máj. 29. 01:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!