Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12-es szériához tényleg...

Iphone 12-es szériához tényleg ilyen kábel jár?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy olyan töltőkábel jár hozzá amit nem lehet a régi fajta adapterekbe beledugni. Ez tényleg igaz? Mert a mostani töltő adapterem még működik és nem szeretnék majd újjat venni, ha nem muszáj. Amugy igazán adhatnának alapból ők is, fülhallgatóval együtt. Annak, aki nem évente cseréli a telefonját k...vára nincs felhalmozódva az adapter és a füles otthon...

2021. máj. 27. 19:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

kérdező te egy tipikus boltosok álma vagy. biztos vagyok benne, hogy 30 kenyeret levetetsz a polcról a pékkel és mindegyikben találsz hibát. a kifli görbületét is megméred szögmérővel mielőtt megvennéd és egy zacskó mogyorót is visszaviszel a boltba, mert vannak benne fél szemek is!

"Ez tényleg igaz?"

ja és mondtad, hogy a kérdésedre nem válaszoltam

hát akkor válaszolok:

igaz!

Vegyél egy új adaptert, a régit meg használd más eszközeid töltésére. akármit tölthetsz vele amit USB-vel lehet tölteni... borotváb, hajnyírót, epilátort, zseblámpát, ...

Vagy vegyél egy átalakítót.... nagy cucc.

Ha azt az időt amit arra fordítottál, hogy ideböfög az elmaradott agyszüleményeidet, azt munkára fordítottad voltna, már rég megkerested volna a töltő árának 10szeresét.

2021. máj. 28. 16:47
 32/34 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem vagyok egy hozzád hasonló birka.

Gondolom te akkor sem reklamálsz, ha a rizses húsodból kifelejtik a rizst.

A magadfajták miatt teheti meg az Apple és más is, hogy lehúzza az ember arcáról az utolsó bőrt is!

2021. máj. 28. 17:48
 33/34 anonim ***** válasza:
71%

rátapintottál, a rizseshús a kedvencem! :D

meg a tarhonyás hús!

meg a tejberizs!

Tudod mit?

Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz! :)

2021. máj. 28. 17:55
 34/34 anonim ***** válasza:

Akkor ne vegyél iPhone-t, vegyél olyan telefont, amihez adnak mindent.

Elég régóta a csapból is ez folyik, te meg jössz rácsodálkozni.

Ezért nem csak face meg insta oldalakon kell lógni. Vannak hírek, egyéb források, ahol unásig kitárgyalták már ezeket a dolgokat.

Ha csak most kezdtél el netezni, akkor bocsánat, de ezt erősen kétlem.

2021. máj. 29. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!