Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan másoltok adatokat a...

Hogyan másoltok adatokat a telefonról a számítógépre? Csak vezeték nélküli megoldások érdekelnek.

Figyelt kérdés
Nekem még mindig a legegyszerűbb és leggyorsabb egy wifi-n működő FTP szervert indítani a telefonon a másolás idejére, erre lépek be a gépről. Működik routerrel és nélküle is, GB mennyiségű adat is gyorsan átmegy. Van ennél újabb, jobb megoldás?

2021. máj. 26. 18:07
 1/7 anonim válasza:
76%
Vezeték nélküli nem igazán, vezetékkel mi a baj? Csináld azzal
2021. máj. 26. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

" Van ennél újabb, jobb megoldás?"

Nincs.

Én általában vezetékkel csinálom, itt van mellettem, csak bedugom a gépbe, telefonba, áthúzom a fájlokat, kész is. Max 1 perc, nagyobb fájlok esetén max 2-3.

De az általad írt módszerrel sincs gond.

2021. máj. 26. 18:27
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Sima Windows megosztás, a telefonra meg Total Commander+Samba plugin.
2021. máj. 26. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a telefonról küldöm wifin a pc-re. (Nem a pc-ről irányítom a lehúzást)

FTP helyett a sima win filemegosztással (SMB). ES filekezelővel.

2021. máj. 26. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egyszerűbb a síma fileshare.
2021. máj. 26. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vezetékesen másolok, így se elég gyors, vezetékesen 60-70mb/s az átvitel(de ezt se tudja tartani), bluetoothon 15-20mb/s (XD).
2021. máj. 26. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

iphone-ra felraktam a jetaudio zenelejátszót, van saját smb szervere, wifin megy a cucc. Azt rakok rá amit akarok, majd a fájlkezelőjében ide-oda rakosgatható. De letölteni és letöröln is tudom.

Iphonék elmehetnek a búsba az ituneses hülyeségükkel.

2021. máj. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!