Magára hagyott mobilnak 24h alatt mennyit szabad merülnie? Sleep mód
leteszem az asztalra a fullra töltött mobilt. sleep mód. se wifi se mobilnet se játék se semmi. képernyő se megy. 24-ig hozzá se nyúl senki.
mennyit illik merülnie az akkunak így? mínusz 20-30% reális?

Nincs ilyen szabály, azt se tudjuk milyen készülék, milyem akku, milyen állapot.
És a környezet sem ismeretes, ami által a GSM vétel valamilyen feladatot ró a készülékre. Ha 2 napot kibír, az általában jónak számíthat.

"Ha 2 napot kibír, az általában jónak számíthat."
Hát ha 20-30% egy nap alatt, akkor 20%kal számolva 5 napot bír ki...

Az 1-es válaszoló szerintem használat mellett értette a 2 napot.
Ha nem nyúlsz hozzá több napig a vége felé már gyorsabban merülhet. Inkább 4 nap, ha az első nap 20%-ot merült. Ki fogom próbálni🙂
"szerintem használat mellett értette a 2 napot."
Na ne röhögtess. Vadi új 3000-es akkus Galaxyt egy nap alatt csontra merítek ha intenzíven használom..
2 nap??? HOL? MIVEL?????
". Inkább 4 nap, ha az első nap 20%-ot merült. "
Na hát akkor csak nem ott vagyunk hogy nekem van igazam... ha 4 nap, azt a kb 20%-os napi merüléssel simán tartja az enyém is...
akkor ott vagyunk ahonnan elindultunk

Értelek, akkor ez nem kérdés volt, hanem afféle önmegerősítés.
Alapvetően szerintem sokakat nem érdekel hogy mennyi idő alatt merül le a telefonod.
Tudod, ez olyasmi dolog, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki nem kíváncsi a másikéra.

“ Na ne röhögtess. Vadi új 3000-es akkus Galaxyt egy nap alatt csontra merítek ha intenzíven használom..”
6 óra alatt le lehet meríteni egy telefont, nem kell hozzá 1 nap. Nem mindenki van hozzánőve a mobiljához, van ám élet azon túl is, “normál” használat mellett, 1,5-2 napot bír a legtöbb mobil. Amúgy meg kaptál válaszokat, jól mondja a 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!