Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet cserélni az érintőképern...

Lehet cserélni az érintőképernyőt?

Figyelt kérdés
Samsung i900 Omniám van, utánanéztem már, hogy az elő-és hátlapot lehet természetesen cserélni rajta (8000Ft), de magát az érintőképernyőt lehet? Ha igen, nem tudja véletlen vki, hogy kb mennyiért?
2010. aug. 24. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet venni kell hozzá 1 érintőképernyőt és vagy 1 jó mobilossal vagy a samsungal beszereltetni nos a samsungnál meg kell venni az új képernyőt
2010. aug. 24. 15:07
 2/7 Jovanny ***** válasza:
Egyik exkolléga a földhöz vágta, eltört a kijelző, de kicserélték. [link]
2010. aug. 24. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 24. 15:26
 4/7 anonim válasza:
Ha szervízbe elviszed azok kicserélik biztos vagy 30000 ft-ért.
2010. aug. 24. 17:36
 5/7 Jovanny ***** válasza:
Ha van egy kis affinitásod hozzá, akkor te is ki tudod cserélni szerintem, csak egy sima szalagkábelt kell bedugni. Akkor 15000+postaköltségből megvan.
2010. aug. 25. 10:23
 6/7 anonim válasza:
Hülyeség az érintőképernyő, az én telóm 8 éves, volt leejtve, volt mindenben még wcben is és szervízelés nélkül meg most is működik. Az érintőképernyőnél állandóan csak azt hallom, hogy leesett és eltört és ráadásul drágák.
2010. aug. 25. 18:20
 7/7 Jovanny ***** válasza:
Ez tök érdekes, csak semmi köze a kérdéshez. Ne offolj.
2010. aug. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!