A neten kitöltöttem egy kérdőívet, a végén nyerni egy Iphone 11 pro max-ot. Több lent?
De, írták. De hogy értsd : átvertek, átb@sztak, mint sz@rt a palánkon, palira vettek.
Beszéld meg a szüleiddel, biztos leszidnak, de jogos. Ezért nem engedünk egyedül netezni gyerekeket. (ha meg 12 fölött vagy ilyen naiv, akkor baj van)
Tanulópénz.
Milliónyi helyen olvasni/hallani ilyenfajta csalásokról
Nem tudom, hogy a vodánál konkrétan van-e felhívás erre, de a Telekom elég sok helyen figyelmeztet, hogy SEMMIKÉPEN ne fizesünk egy nyeremény után, ilyen játékokat a szolgáltató NEM hirdetett!
Egyébként is alapszabály, hogy ha valamit nyersz, akkor KÖTELESEK INGYEN kipostázni!
Olyan, hogy "nyertél, de fizess postaköltséget" N-I-N-C-S!!!
Főleg nem tízezer forintért!
(Nemrég FoxPost-al küldtem telefont bátyámnak, eredeti dobozban+persze becsomagolva, "FRAGILE" jelöléssel, ami ha jól emlékszem 2.300 ft-omba került összesen.)
Igazából én nem is azt mondanám, hogy becsaptak, hanem hogy elég hülyének kell lenni, hogy ezeket a FAKE nyereményeket valaki elhiggye, és még hülyébb az, aki nég fizetni is hajlandó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!