Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kirin SoC-nak vége lesz ha...

A kirin SoC-nak vége lesz ha nem oldja fel USA a tiltást?

Figyelt kérdés
Állítólag már a P50-be sincs elég csak a Proba marad,és MediaTekre váltanak utána

2021. máj. 22. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Igen, így van.
2021. máj. 22. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos. Pedig a kirin is jó volt, szerintem jobb, mint a MT
2021. máj. 22. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Én nem hallottam semmi ilyesmiről, és lehet hogy csak én nem értem a lényegét, de miért lenne összefüggés? Az ok, hogy a Huawei tiltólistán van USA-ban, de ez inkább csak szoftveresen érintené, ahogy érinti most is már a GMS hiányával, mivel az Android, és annak tulajdonosa, a Google amerikai cég! Reálisan a hardvert nem érintené, mivel az kínai benne, a Kirin a Huawei saját Soc márkája, saját fejlesztés! Elmagyarázná valaki az okot?

Amúgy a MediaTek általánosságban a legrosszabb gyártmány annál kb. minden SoC jobb!

2021. máj. 22. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
88%

"Reálisan a hardvert nem érintené, mivel az kínai benne, a Kirin a Huawei saját Soc márkája, saját fejlesztés! Elmagyarázná valaki az okot?"

Persze:

A Kirin lapkákat a Huawei a TSMC-vel gyártatja, ami amerikai technológiát is használ. Trump anno ezt is megtiltotta, hogy amerikai technológiát használjanak. Így aztán a TSMC nem gyárthat nekik Kirin chipeket.

2021. máj. 22. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!