Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja folyamatosan a...

Miért írja folyamatosan a messenger, hogy elérhető vagyok?

Figyelt kérdés
Folyamatosan aktívként jelez a messenger, pár hónapja van ez így, írt barátnőm, hogy miért nem írok vissza, ha elérhető vagyok folyamatosan, pedig nem is volt a kezemben a telefon. És azt vettem észre, hogy akkor jelez elérhetőnek, ha ír valaki, pedig meg se nyitom, csak felvillan. Más telefonjáról teszteltem, ha valaki 32 perce írt, 32 perce elérhetőnek jelez engem a messenger, pedig órák óta nem volt megnyitva. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni? Nagyon zavaró... (iphone 8)
2021. máj. 21. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van barátnőmmel,folyamat ezért veszekszek vele,olyan mintha ignorálna...A retkes social media csak a konfliktus generálására jó...
2021. máj. 21. 01:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezen okok miatt töröltem a messengert. A francnak van kedve állandóan bizonygatni, hogy dehát én dolgoztam akkor, aludtam akkor, otthon felejtettem a telómat, órám volt, úszni mentem, akármi. Töröltem és kész. Egy zuckerberg termék se akarja uralni az életemet.
2021. máj. 21. 03:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindig is összevissza jelezte.

Egy kalap szar az egész.

Aki meg jobban bízik egy ilyen undorító fosban, mint a saját barátjában vagy párjában, az inkább ássa el magát

2021. máj. 21. 04:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért átraktam állandó offline-ra. Az okát nem tudom.
2021. máj. 21. 05:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sose volt megbízható. Azzal jársz a legjobban, ha kikapcsolod messengeren és facebookon is ezt az állapotjelzős dolgot.

Nálam nem ír ki semmi hülyeséget cserébe én se látom ki mikor volt elvileg elérhető. Írok és majd válaszolnak rá és fordítva.

2021. máj. 21. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!