Szerintetek melyik telefon a jobb: Samsung galaxy A71 vagy a Samsung galaxy A51?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt vagyok és nem tudok dönteni:(2021. máj. 20. 20:02
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik hogy műanyag a hátulja, vehettem volna olyat is csak ez az egy problémám volt vele
2021. júl. 9. 16:08
12/16 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Én meg azért nem ajánlottam az A72-t, mert akkor még frissen megjelenve legalább 40 ezerrel drágább volt az A71-nél! :)
Amúgy kinek mi, de szerintem a műanyag hátlap egyáltalán nem probléma, legalább nem törik úgy, mint az üveg! Olcsó hatást kelt esetleg? De maga a teló nem az, és igazából belül van a lényeg (hardveres tudás) ! Régen meg csak műanyag hátlappal voltak telefonok!
Nekem A70 van, ennek üveghatású műanyag a hátlapja, és elárulom, hogy az A71-nek is! ;)
13/16 anonim válasza:
Én meg a csúszós hátoldalút nem szeretem. A gumi meg undi lesz idővel.
14/16 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy nem a külseje számít hanem a belseje. Egyáltalán nem azért mert olcsó hatást kelt. A végén mielőtt megvettűk hallottam valamilyen szinten a 72-re :)
2021. júl. 11. 22:20
15/16 anonim válasza:
Hát jó, akkor értem... Én mindenesetre nagyon szeretem az A72-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!