Miért nem kapcsol be a telefonom? (Xiaomi Mi A1)
Figyelt kérdés
Van egy telefonom, Xiaomi Mi A1. Nem egy mai darab, legalább lét éves, és már jó ideje nagyon lassú is. A mai nap használat után kis időre leraktam a telefont, majd miután újra a kezembe vettem, ki volt kapcsolva. Megnyomtam hosszan a bekapcsoló gombot amire felvillant a képernyőn a bekapcsolásnál megszokott képernyő a "mi" felirattal. És ennyi. Azóta is "bekapcsol". Párszor már újra indítottam a bekapcsológomb hosszan nyomásával. Erre reagált is, de továbbra sem jut tovább. A FASTBOOT módot is sikerült előhoznom, amire nem jöttem rá mire jó, de gondoltam leírom, hogy azért reagál a telefon a dolgokra, de csak nem kapcsol be. Nem telepítettem frissítést és nem csináltam rajta semmi különöset, úgy használtam mint minden nap. Valaki tudja mit lehetne még ezzel kezdeni? Vagy hogy mi lehet a baj? Van esély vírusra? Előre is köszönöm a választ!2021. máj. 20. 19:02
1/2 anonim válasza:
Valszeg meghalt. A Fastboot opcióval lehet újrahúzni a rendszert.
Nekem anno a LG l65 telefonom úgy jelezte, hogy készül meghalni, hogy előtte pár napppal folyamatosan összeomlottak az appok, aztán nem indult a billentyűzet rajta. Egyszer, amikor kapcsoltam volna be, csak a logó, és utána egy rózsaszín képernyő fogadott Fatal System Error-ral. Nem tudom, mitől adta fel a telefon és az android 5.1(lolipop), de az biztos, hogy a tied is valszeg ugyanígy fog járni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, és esetleg vírusok miatt produkálhat ilyet? Van erre esély? Milyen veszélyekkel járhat ez? El tudnak így lopni adatokat vagy hasonló? Egy párszor előfordult, hogy nem teljesen megbízható forrásból töltöttem le egy appot vagy videót, de eddig nem volt semmi probléma. Vagy valószínűbb, hogy egyszerűen eddig bírta?
2021. máj. 20. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!