Redmi Note 9T aksija jò?
Iphone 7 telefonom volt de idegileg tönkre tett, szerettem imàdtam sőtt a mai napig nehéz tőle megvàllnom de szinte 2 òrànként töltöttem. Szerettem volna egy olyan telefont hogyha hosszabb útra indulok akkor is tudjam nem fogok kikapcsolni. Xiaomi Redmi Note 9 Pro volt tervbe de sajnos nem volt készleten így lett a Note 9T.
Igazàbòl sok mindenre nem hasznàlom csak a szokàsos közösségi platformok,zene hallgatàs,facebook ilyesmi. Arra lennék kíváncsi hogy ha esetleg van valakinek ilyen telefonja mi a véleménye ròlla? Mennyit bír az aksija ha azért hasznàljàtok is a telefont?
Nekem a "sima" Redmi 9 van. Kb két hete vettem. Akksijáról annyit tudok elmondani, hogy 12 órában dolgozom, tegyük fel elindulok 100%-kal, melóba szoktam messengerezni, sakkozni, bluetoothon zenét hallgatok (legalább fél műszakon át), illetve folyamatosan be van kapcsolva a wifi. Mire hazaérek is 60-70% körül mozgok.. szóval elmondhatom rá, hogy kiváló az üzemideje!
Mielőtt valaki beszól, hogy miért nem dolgozok: automata soron vagyok gépkiszolgáló, feltöltöm a gépet és van 10 szabad percem a következő körig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!