Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vennétek 75e ig?

Milyen telefont vennétek 75e ig?

Figyelt kérdés
(iphone 3g) kivételével minden jöhet mi megéri az árát.
2010. aug. 24. 03:54
 1/7 anonim ***** válasza:
A legolcsóbbat. Hogy miért? Mert nem hallgatok útközbe zenét, nem szoktam 3g-t használni, bár van kamerája az enyémnek azt sem használom. Visszasírom a jó kis c60-asom. Gondolkodj el rajta, mégis mire kell neked az a telefon? Van mp4 lejátszód, van fényképezőgéped, van számítógéped. Akkor csak telefonálni kell nem? Akkor meg válassz egy olyat ami kinézetre tetszik és elég olcsó is.
2010. aug. 24. 05:58
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ennyiért ne vegyél telefont, mert egyik sem ér annyit. Olcsóbban is tudsz venni jó telcsit.
2010. aug. 24. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
50k-ért is ugyan olyan jót kapsz a többit meg add olyannak aki rászorul.
2010. aug. 24. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Sony Ericsson xperia x10 mini pro-t. Jó, az kicsit több, de azt a 6ezret, amennyivel 75k-nál több, azt bőven megéri :)

Én ezt venném, vagy Samsung Wavet [+5ezer, de megéri]

Esetleg Nokia 5800at :)

2010. aug. 24. 13:35
 5/7 A kérdező kommentje:

(kapacitív ha már érintő.) lehessen bővíteni zene miatt. kam legyen auto-focusos h betűket jól fotózza.

igazábol nokia x6 ot szemeltem ki de hátha van vmi jobb ami talán kicsit drágább és jobb vagy olcsobb és jobb XD

2010. aug. 24. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Olvasd végig a tesztet! Szerintem érdemes elgondolkozni egy samsung galaxy 3-on. [link]
2010. aug. 25. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
nem jött be x6 jobban tetszik csak az a baj h drága :S
2010. aug. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!