Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki egyszer vet...

Van itt olyan aki egyszer vet részletre okostelefon és utána rájött semmi értelme?

Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a legtöbb banknál az.
2021. máj. 20. 06:49
 12/15 anonim ***** válasza:

"9-es: Mióta kerül pénzbe, ha elutalom a pénzt?"

Amióta bankok vannak.

[link]

Mivel a pénznek hiányzik az a képessége hogy megmondod neki hová menjen és szótfogad, erre a célra valamelyik pénzügyi szolgáltatót kell igénybevenned, hogy oda küldje a pénzed, ahová te kívánod.

Ez tavalyi táblázat, de irányadónak megteszi.

2021. máj. 20. 07:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Én Felvidéken élek és itt nem kerül semmibe, ha a mobil vagy a net bankon keresztül utalok, havi díj sincs.
2021. máj. 20. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Romániában is abszolút ingyenes mindenféle készpénzfelvétel, minden utalás, de a bankomnál ahol a fizut kapom, még az online banking is ingyen van. Szóval ja, van ami keletebbre sokkal jobb, Magyarországon, Ausztriában, Nemetországban tudom, hogy siralom, mennyi pénzt lehúznak az ilyenekért, ami nálunk teljesen ingyenes.
2021. máj. 20. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
13-mas vagyok: eléggé sokkolt, hogy fizetni kell az utalásért, nálunk még épp azt erőltetik, hogy utalj minél többet. Konkrétan vannak bankok, ahol az egyik feltétel x utalás, hogy ingyenes legyen a számlakezelés. De van 1-2 bank, ahol feltétel nélkül ingyenes.
2021. máj. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!