Ceruzát szeretnék a samsung galaxy a20e eszközömhöz. Drágára nincs pénzem. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
És az "érintője" ha lehet legyen "kicsi"2021. máj. 17. 17:49
11/25 anonim 

válasza:

Tudtommal egyik iPhone sem támogatja... csak az újabb iPad-ek.
12/25 anonim 

válasza:

Tudok egy áthidaló megoldást. Veszel egy rajztáblát, amihez adnak egy ilyen, bár belépő szintű ceruzát, de ez is sokkal jobb, mint az a gumivégű. Állítólag nagyon könnyű megszokni. A Wacom a legjobb (és szinte egyetlen) márka, a legolcsóbb most ez: [link] Az Androidos rajzprogramok is támogatják, ha jól tudom.
13/25 anonim 

válasza:

Azt elfelejtettem, hogy ez vezetékes, bár szerintem egy "OTG" adapterrel össze tudod kötni a tablettel, csak akkor nem tudod közben tölteni is. A legolcsóbb vezeték nélküli egy kicsit drágább: [link]
14/25 A kérdező kommentje:
köszönöm
2021. máj. 19. 15:24
16/25 anonim 

válasza:

Ez olyan, mint egy darab papír, van egy gomb, amivel tudsz törölni, ennyi. Mondjuk gyanúsan olcsó, az ilyenek 5-6 ezer körül szoktak lenni. A másik olyan, mint egy egér, egy beviteli eszköz, tehát mindenre használható a rajzoláson kívül is.
18/25 anonim 

válasza:

Szerintem ez is hasonló, annyira nem ismerem őket. Értem én, hogy a másik drága, de nem lehet ilyen olcsón megúszni, még az is egy kicsi, kezdőknek szánt alapmodell.
19/25 A kérdező kommentje:
köszi
2021. máj. 26. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!