Fel lehet venni a telefonhívásokat iphoneon?
iPhoneonon soha nem is lehetett és úgy tudom már droidon is korlátozzák a GDPR miatt.
Külső felvevővel lehetséges csak
Olyan viccesek vagytok... :D Továbbra is meg tudnak figyelni minket. Nem tudnak elmarasztalni emiatt senkit, mert nem bizonyítható - ezt most a hálózati megfigyelésekre értem (internet, telefon...)
Az iPhone a legalaposabb megfigyelő rendszer, minden a készüléken zajló történést naplóz. Ezeket a készülék is eltárolja, és a célszerverekre is elküldi. Nagyon nagy forgalmat is generál ezzel egyébként, emiatt merülnek iszonyatos sebességgel, és erre kellettek a már ketdetekkor is a 16 gigabájtos háttértárak, amelyek akkoriban hihetetlenül és irracionálisan soknak számítottak.
4-es vagyok... mi a jó életért nyomod rá a pirosat a pontos és igaz válaszra? Miért?
Nem lehetett soha iPhoneonon rögzíteni a hívásokat és amióta van Facetime videóhívás, azokat sem lehet.
Amik az AppStore-ban vannak appok azok 140%-a átverés, csak a pénzedet húzzák le.
Csak külső megoldással lehet felvenni a hangot. Vagy egy másik telefonnal kamerával miurán kihangosítottad, vagy olyan headsetet kell venni amire rá lehet csatlakozni egy diktafont.
Erre is nyomd rá a pirosat! De legalább kétszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!