Sikerült valakinek letölteni és használni a védettségi igazolvány alkalmazást telefonra?
https://www.youtube.com/watch?v=C2TRAIGaq74&t=3s
Itt van lépésről lépésre, hogy hogyan kell.
Viszont a gond ott kezdődik, hogy amnikor megnyitom az eeszt.gov.hu oldalt és rámegyek a lakossági fülre, nagyon nem az az oldal jön be, mint a videóban.
A videóban 8-9 fül is van, ha felmegyek az eeszt.gov.hu-ra, akkor ott meg csak 3:
főoldal, aktualitások, törzspublikáció.
Olyan fül, ahova a videóban kattintanak, nincs is.
Amúgy az alkalmazást le tudtam tölteni, csak a regisztráció nem működik.
Nem, az mi?
Az nincs a videóban
Jobboldalt fent van hogy Bejelentkezés.
Ami a videóban van, az már egy bejelentkezett oldal
Igen, nekem gond nélkül.
Ahogy már írták, nem elég rámenni az oldalra, be is kell utána jelentkezned vhogy.
Aha, szóval az ügyfélkapuba be kell regisztrálni, de azt hogy?
Amikor megpróbálnám csak olyan van, hogy e-személyi és időpontfoglaló.
Az e-személyi az mi? Ha arra rámegyek, az okmányazonosítón kívül regisztrációs kódot is kér, de az honnan lenne, amikor éppen regisztrálni szeretnék?
Ügyfélkapuba Kormányablakokban tudsz regisztrtálni, ehhez van az időpontfoglalás.
Vagy e-személyivel.
E-személyi:A belépéshez elektronikus személyazonosító igazolvány, megfelelő kártyaolvasó, valamint eSzemélyi Kliens kártyakezelő alkalmazás szükséges. A szükséges feltételekről és az eSzemélyiről részletes tájékoztatást az eszemelyi.hu weboldalon olvashat.
A regisztrációs kódot akkor kaptad, amikor a kártyát, a PIN meg PUK kóddal együtt.
Jesszusom, az már régen volt.
Akkor tulajdonképpen be kell mennem a kormányablakba, hogy legyen online ügyfélkapum?
Ha meg van az online ügyfélkapum, akkor tudok az eeszt-be regisztrálni vagy belépni?
Szóval egy nyamvadt alklamazásért, egy alkalmazással igazolható védettségért be kell mennem a kormányablakba.. szuper.
Miért nem lehetett volna egyszerűen megcsinálni ezt az alkalmazást?
Pl letöltöm, beírom a taj számot, azt már ki is írja, hogy védett vagyok a qr kóddal együtt. Én ezt nem értem, hogy miért kell ennyire bonyolítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!