Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki aki vágja ezt leírná...

Valaki aki vágja ezt leírná nekem?

Figyelt kérdés

Megnevezés Havidíj Havidíjban foglalt adatmennyiség

Vodafone MobilWeb Hobbi opció 1 000 Ft 50 MB

Vodafone MobilWeb Profi opció 2 000 Ft 500 MB

Szóval az az 50 MB és az 500 MB mit foglal magába? Nem értek hozzá, így kérném valaki segítségét.:)

2010. aug. 23. 20:58
 1/6 anonim válasza:

Az interneten általad forgalmazott le és feltöltés is beleszámít (a telód adatforgalom számlálója szerinti összes forgalom). Egyébként nincs jelentősége, mert a korlát átlépése után sem fizettet plusszt, csak lassítja az átvitel sebességét.

Javaslom először próbáld ki a Hobbit, ha korán belassít akkor jöhet a Profi. (Időnként célszerű megnézni az adatforgalomszámlálót, hogy hol tartassz!)

Sima böngészéshez elég a kisebbik.

2010. aug. 23. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Msn. Email. Bitefight érdekelne a neten. Csak nem sokat tudok róla ezért érdeklődöm. 50MBtal mennyit netezhetek?
2010. aug. 23. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Keveset.
2010. aug. 23. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:

és az 500al?:D

de amúgy jól kivagyok veletek segítve.:)

Olyan nincs, hogy annyit netezek amennyit akarok xy összegért?

2010. aug. 23. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:

50 Mb is elég sok ha okosan netezel!

Ne a készülék böngészőjét használd, hanem pl. az Opera Mini böngészőt töltsd le a mobilodra(ingyenes).Ekkor az történik hogy nem a teljes adatmennyiséget forgalmazza a készüléked csak a töredékét, mert először a tartalmat az Opera szerverre tölti le és neked csak egy tömörített adatcsomagot küld le!Nekem 100 Mb netem van, és még soha nem tudtam kihasználni pedig nyomogatom rendesen!

2010. aug. 24. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Pl. egy táncdal 2-5 Mb. MP-3 ban. Írásos anyag (txt) aránylag kevés adatot foglal. Biztosan van flasch drive-od is. Ha az mondjuk 2Gb-s ( 2000 MB), akkor nagyjából tudhatod, hogy mennyi is lehet az 50 Mb-os...
2010. aug. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!