Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Összekeveredtek az én névjegye...

Összekeveredtek az én névjegyeim a telefonba, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám valamiért az én e-mailomat használta a telefonjába én telefont cseréltem erre most össze vissza van az egész, mit kell ilyenkor csinálni? Egyesével kell átírnom? Legutóbb 4 órámba telt mert ellenőriznem kellett , hogy biztos nem e cseréltem fel telefonszámot. Ne nevessetek ki, én nem értek a technikához, nem mindenkinek megy ez.
2021. máj. 14. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Ez pont nem az a hely ahol annyira vicceskedni szoktak, de szerintem nem is vicces a szituáció.

Ha jól értem a régi saját telefonodban megvan a teljes névjegyzéked. Azt tudod exportálni, majd az új telefonra átrakva importálni.

2021. máj. 14. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs , össze vissza van, tehát a haverom névjegye alatt apa kollégája van pl.
2021. máj. 14. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

De a régi telefonodban sincs már rendben a névjegyzék lista?? Mert ha úgy van akkor tudnád azt csinálni amit mondtam.

Ha meg tényleg ott is össze vissza van, akkor sajnos egyessével kell átírnod vagy jobban mondva ellenőrizni a címeket. Erre nagyon egyszerűbb mód nincs. Vagy akik kellenek azokra írsz egy üzenetet, hogy mi a száma, ezt másol beilleszt módszerrel elküldözgeted és a telefonszámot elmented.

2021. máj. 14. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez gmail címjegyzék, akkor a jobb felső fogaskeréken vissza tudod állítani adott időpontra.

[link]

És ne vegyétek fel egymás fiókját, ez tökre beteges...

2021. máj. 14. 22:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Beteges vagy sem, Apa teleója volt az enyém 1 hétig, sajna nem tudtam vele mit kezdeni ezért inkább visszatertem a régi 3 éves samsunghoz a fiókja meg úgy maradt, most egy másik telefont vettem elő és ott meg az én régi gmailom volt és áttettem a mostanira akkor kavargott meg az egész.
2021. máj. 14. 23:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Nos, odáig eljutottam, hogy kiválogattam melyik névjegy kell nekem, másik telefont hard reseteltem, aztán csináltam új e-mailt azzal bejelentkeztem, majd fogtam és kiválasztottam ugye a névjegyeket és blutuszon ( nem nézem meg hogyan írják, bocs ) át akartam másolni, kiírta, hogy sikertelen, következőbe ugye ismét kijelöltem ami kell ismét sikertelen harmadik alkalommal valami wi-fi direkt-el próbáltam, de nem támogatta a samsung a10 negyed alkalommal meg próbáltam átmásolni sim kártyára, de nem lehet mert ahogy átnyomok másra a kijelölés elítűnik.

Ez tényleg ilyen nehéz vagy én vagyok totál technofób?

2021. máj. 16. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Új Gmail-os postafiók és oda másoltad? A www.gmail.com megjegyez mindent és megzavarodott. Az új postafiókod Accountjába jelentkezz be és tegyél ott rendet.
2021. máj. 16. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért a telefonon küzdesz.

Egyrészt leírtam a címjegyzék visszaállítást. Használtad?

Másrészt meg gmail szinkron esetén a pc-n böngészőben is lehet bütykölni a névjegyeket, kb. 1000x könnyebben.

Harmadrészt pedig a gmail címjegyzékbők lehet exportálni a listát csv formátumban és azt megintcsak a pc-n Excellel viharos tempóban lehet szerkeszteni és utána visszatölteni a címjegyzékbe. A csv fájl formátumával és annak helyes kezelésével érdemes barátságban lenni :)

2021. máj. 17. 00:28
 9/9 A kérdező kommentje:
De itt nekem 38 jelenik meg a 150-ből.
2021. máj. 17. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!