Összekeveredtek az én névjegyeim a telefonba, mit csináljak?
Ez pont nem az a hely ahol annyira vicceskedni szoktak, de szerintem nem is vicces a szituáció.
Ha jól értem a régi saját telefonodban megvan a teljes névjegyzéked. Azt tudod exportálni, majd az új telefonra átrakva importálni.
De a régi telefonodban sincs már rendben a névjegyzék lista?? Mert ha úgy van akkor tudnád azt csinálni amit mondtam.
Ha meg tényleg ott is össze vissza van, akkor sajnos egyessével kell átírnod vagy jobban mondva ellenőrizni a címeket. Erre nagyon egyszerűbb mód nincs. Vagy akik kellenek azokra írsz egy üzenetet, hogy mi a száma, ezt másol beilleszt módszerrel elküldözgeted és a telefonszámot elmented.
Ha ez gmail címjegyzék, akkor a jobb felső fogaskeréken vissza tudod állítani adott időpontra.
És ne vegyétek fel egymás fiókját, ez tökre beteges...
Nos, odáig eljutottam, hogy kiválogattam melyik névjegy kell nekem, másik telefont hard reseteltem, aztán csináltam új e-mailt azzal bejelentkeztem, majd fogtam és kiválasztottam ugye a névjegyeket és blutuszon ( nem nézem meg hogyan írják, bocs ) át akartam másolni, kiírta, hogy sikertelen, következőbe ugye ismét kijelöltem ami kell ismét sikertelen harmadik alkalommal valami wi-fi direkt-el próbáltam, de nem támogatta a samsung a10 negyed alkalommal meg próbáltam átmásolni sim kártyára, de nem lehet mert ahogy átnyomok másra a kijelölés elítűnik.
Ez tényleg ilyen nehéz vagy én vagyok totál technofób?
Nem értem, miért a telefonon küzdesz.
Egyrészt leírtam a címjegyzék visszaállítást. Használtad?
Másrészt meg gmail szinkron esetén a pc-n böngészőben is lehet bütykölni a névjegyeket, kb. 1000x könnyebben.
Harmadrészt pedig a gmail címjegyzékbők lehet exportálni a listát csv formátumban és azt megintcsak a pc-n Excellel viharos tempóban lehet szerkeszteni és utána visszatölteni a címjegyzékbe. A csv fájl formátumával és annak helyes kezelésével érdemes barátságban lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!