Mennyi RAM, és mennyi tárhely kell minimum egy okostelefonba átlagos használat esetén?
Egy átlagos emberke aki nem egész nap a telefonját nyokodja,...
És nem akar sok pénzt telefonra költeni, mire figyeljen tárhely és RAM méret tekintetében?
Nem az a lényeg, hogy mennyit használod, hanem hogy mire használod.
Az ok, hogy nem nyomkodod folyamatosan, de az Identity V pár meccse után (minimum grafikán) az A50-em már forró, pedig fél órát ha játszottam. Maximális grafikán szerintem el se menne.
Vagy mi van, ha bár keveset használod, de van rajta egy kupac kép, zene és videó?
3-4 gb RAM, és minimum 64gb Memória.
Bár nálam sokszor jelentkezik az, hogy kevés a ramom(4GB-os), mert a rendszer lefoglal magának 2.9GB-ot, nekem pedig úgymond 1GB marad minden másra.
#4. Ez komoly? Már ott tartunk, hogy a "pillekönnyű" Android rendszer több RAM-ot zabál, mint a Windows asztali gépen?
Na, így szidjátok a Win-t :)
csak azért kérdezem....
Mert most vettem egy occó telefont amiben 3GB RAM és 32GB tárhely van
És ahogy nézem maga a rendszer és a gyárilag rákrakott cuccok (android 9) 15GB helyet foglal
Amugy én nem vagyok az a telefonon játszós fajta, kb olyan felhazsnáló vagyok mint a 2 es válaszoló.
Gondolom akkor ez a teló nekem bőven jó?!
igen. SM A21s telefonom van Android 10-zel.
Amugy egy régi gépen a Win 7 alapjáraton 495mb RAM-ot használ(core2duo E8400, 4GB RAM), a Win 10 pedig alapjáraton 1.13GB RAM-ot fogyaszt(i7 9700k, 16GB RAM).
Tehát tényleg többet eszik az Android :DD
Android 11-gyel***
az android 9 kb 2GB-ot megeszik, tehát mindenképpen kell 3gb RAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!