Milyen telefont ajánlasz?
Figyelt kérdés
Max 60ezer forint
Szép Teljes képrnyős mint pl a Huawei p40 lite-nak.
Bírja az erős játékokat
És nagy telefon legyen
(+az sem ártana kicsit azért jobb képeket csinálna)
Köszi
2021. máj. 14. 10:03
11/18 A kérdező kommentje:
#9 lehet hogy pont egy hibásat fogtál ki?
2021. máj. 14. 22:46
12/18 anonim válasza:
Esetleg hibákról itt kérdezz rá:
Rengeteg tulaj tud csak adni teljes képet a telefon helyzetéről.
Amúgy simán lehet hibás darab szerintem is.
13/18 anonim válasza:
Lehet, hogy hibás. Mostanában meg azt csinálja, hogy reggel fél 7-kor csak úgy el kezd rezegni, semmi értesítés nem jön, semmi villogás, csak rezeg magától, amíg be nem nyomok egy gombot rajta.
14/18 anonim válasza:
Egyébként senkinél nem olvastam ilyen hibákat, külföldi fórumon sem. Egy Airtel nevű appot neveztek meg, de az a global verzión nincs rajta. Azóta csináltam hard reset-t is rajta, de nem javult meg. Meg gyorsan is merül már, amikor semmi nem fut rajta.
15/18 anonim válasza:
Szerintem küldd el garanciáztatni.
Lehet hardveres hibája van.
16/18 anonim válasza:
Nem tudok garizni sajnos, ez az első és utolsó telefonom, amit külföldről rendeltem. Ezzel párhuzamosan rendeltem még 1-t egy ismerősömnek, az övének semmi baja egyébként. Csak gyorsan merül, meg belassul és 2-3 nap után újra kell indítani. Mondjuk nagyon megbántam, hogy note 9 pro helyett ezt választottam.
17/18 anonim válasza:
Nokia 5.4 vagy Oneplus Nord N100. Utobbinal a kamera csak kozepes.
18/18 anonim válasza:
Én meg egy budai, medencés kertesházat szeretnék max 20 milláért.
Egy valamit tudok ajánlani : vagy adj lejjebb az igényeidből vagy pedig fizess többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!