Fekete vagy fehér szín semlegesebb mobilon?
Amióta az eszemet tudom, nekem a kék a kedvenc színem, így ha tehetem, akkor mindig azt választom. Sosem unom meg. De ha a kettő közül kell választanom, akkor inkább fekete. A fehérről mindig az iPhone jut eszembe (tudom, hogy van több színben is), amit annyira nem szeretek.
23/F
Én a feketét választanám, szerintem sokkal jobban illik egy telefonhoz. Mert igen, nagyon elüt a fehér ahogyan írtad is! :)
19/L
iPhone 12 Miniből pont van kék is... :)
meg töld, lila és piros is a fekete és a fehéren kivül.
nekem a zöld van és nagyon szeretem, tök jó szín!
amúgy inkább a feketét venném ha csak a feketéből és a fehérből lehet választani
iga kék meg a lila tetszik igazán de ismerve magamat lehet megunnám őket hiába tök jól néznek ki.
a feketét vagy fehért régebben nem untam meg mert volt rajta tok néha átlátszó vagy általában mintás
Én a fehéret venném. Nekem a fekete telefonok egyszerűen nem jönnek be, a 12 mini-ből pedig egyesnes csúnya (szerintem), láttam élőben. Szóval én mindenképp fehérben venném.
Egyébként nekem is 12 mini-m van, kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!