Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valami jó érintős telefon?

Valami jó érintős telefon?

Figyelt kérdés
légyszi írjatok nekem jó,érintős telefonokat,lehetőleg linkkel,de nem fontos.:D árat is írhattok.:D ...amugy milyen az LG POP?:D
2010. aug. 23. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én az Lg Kp500-at ajánlanám, marha jó kis teló, nézz utána!
2010. aug. 23. 16:56
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
kp500 nekem is az van és nagyon szeretem de az xperia x10 se rossz a pop az sztem nem olyan jó
2010. aug. 23. 17:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a világ legjobb telefonja(számomra) a Samsung i8910(Omnia) HD:)
2010. aug. 23. 18:38
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

Még is mennyit költenél rá? Ha azt írom, iPhone 4, HTC HD2, akkor szaladsz a boltba megvenni? :O

LG-t ne vegyél, sz.r :D 2. válaszon jót röhögtem. kp500a van, szerinte az jó, de xperia x10 sem rossz xP hát az x10 10milliószor jobb a kp500nál!

2010. aug. 23. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
utolsó:hülye
2010. aug. 23. 21:48
 6/16 A kérdező kommentje:
hát normális válaszokat szeretnék inkább.:D és ha valaki nm azt ad akkor se hülye egyik sem.:)) még ilyet.micsoda világ:))
2010. aug. 24. 12:10
 7/16 anonim ***** válasza:

4.vagyok. Bocs, hát szerintem ez normális válasz volt... kijavítottam azt, ami nem volt jó.

5.: kisdjágám, te vagy hülye, már bocs :D attól még, h sz.r telód van, az nem jóó :D

2010. aug. 24. 13:19
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
szóval most kezdődik a vagyon fitogtatás. És elnézése "kisdájgám", hogy én a telefont csak telefonálni használom, fénylépezésre van fényképezőm, videózni van vidikamerám, zenét hallgatni van mp4-em, netezni, hd filmeket nézni, játszani van laptopom. Jah, és szerintem pont ne egy telóval vágjál fel, mert ciki, és ez nem sértegetés, és a hülye is vicc volt. Hidd el, megtudnám venni bármelyik mobilt, ha annyira követni szeretném ezt a mai modern és szánalmas kényszerdivatot.
2010. aug. 24. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:

És ha a kérdezőnek nincs külön minden cucca?

Különben meg, amiért szerintem megéri 1 jobb telefont venni:

Hogy egyben legyen minden. Fényképezőgép nincs mindig a kezemnél, mobilt pedig mindig viszem mindenhova. Kamera úgyszintén. Laptopom, gépem nem viszem nyaralása, ezért jó lenne, ha normálisan lehetne filmet nézni a telón, játszani. MP4-re nekem nincs szükségem, arra tökéletes a telefon is...

2010. aug. 24. 17:00
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
igen, ebben igazad van, csak egy kicsit kiakadtam, mikor leszaroztad, és meg kellett védenem, mert ha nem szar, akkor nem szar, persze vannak jobbak is. Ez éppen olyan, mikor egy 20millás volvo-ra azt mondod, hogy szar, mert a 90millás bugatti veyron jobb. A volvo is jó, de nem egy kategória. Remélem értetted a lényeget :-D . A kérdezőnek meg bocsi!
2010. aug. 24. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!