Xiaomi redmi note 9 telefonomnak miért váltakozik a fényereje, akkor is, ha ki van kapcsolva az automatikus fényerő?
Van a Xiaomi (MIUI -s) mobilokban olyan (mondjuk hogy biztonsági) funkció, miszerint a manuális fényerőbeállítás mellett is, ha napfény (vagy más erősebb fény) éri a teló fényérzékelőjét, akkor felhúzza a fényerőt, hogy biztosan látható legyen a kijelző. (Az én mobilomon ez a funkció gyárilag ki volt kapcsolva, így be kapcsoltam a biztonság kedvéért, viszont egy családtag (újabb) Xiaomi mobilján gyárilag be volt kapcsolva...)
A beállítás itt kapcsolható az én mobilomon, de szerintem az újabbakon is (MIUI 12 -vel) (csak manuálisra állított fényerő mellett):
Beállítások ➡ Megjelenítés ➡ Fényerőszint ➡ Napfény mód
(Ismétlem, a beállítás csak akkor kapcsolható ha nincs bekapcsolva az automatikus fényerő)
Figyelem!!! A beállítás kikapcsolása után ha teljesen lehúzod a fényerőt és napfényes helyen kezded a mobilt használni, ugyanúgy sötét marad a kijelző manuális fényerő mód mellett, amely miatt előfordulhat hogy semmit sem látsz a kijelző tartalmából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!