Xiaomi mobil márkáról mi a véleményetek?
1.pro és kondtra?
2.Van olyan jó mit a Samsung?
3.Xiaomi Redmi Note 9ProDual Sim 6+64GB megbizhat típus?
4.Xiaomi Redmi Note 9Duel Sim4+128GB vélemény róla?
5.Xiaomi Mi 10 Pro 5G Duel Sim 8+256GB vélemény?
1.
Pro:
Jó ár/érték arány.
Korrekt minőség minden téren.
Nagy termékkínálat így van választék minden kategóriában.
Kontra:
MIUI egy bughalmaz illetve nem nagyon szeretnek frissíteni.
2.Samsung nagyon jó Support-t nyújt, Android gyártók közül messze a legjobbat így szerintem nem és sosem fogják elérni ezt a Xiaomi ennyi termékkel sajna. Győzik kiadni, nem hogy még frissíteni.(+ régiónként eltérő)
Amúgy termékminőségben szerintem semmi különbség nincs, Xiaomi is teljesen jó.
Mind 3 telefon jó választás, vedd amelyik méretre jó és elég számodra minden téren, ja és ahol normális garancia van.
6GB RAM legyen mindenképpen a telefonba, de ha van 8GB-os az még jobb.
A Xiaomi márkáról nagyon sok pozitív visszajelzést hallottam - szakmán belül is - ezért amikor telefon vásárlásra szorultam, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálok egyet.
Nos... Első körökben igen barátságos, kezes készüléknek tűnt, azonban a rendszer mélyében kutakodva egyre inkább csalódnom kellett. Biztonsági kockázatokban bővelkedő, rendszerszinten kevéssé testreszabható eszközök, teljes Google integráltsággal, amitől elszakítani nem lehet. Nagyon sok a felesleges kémalkalmazás, és a tárhelyre telepedő szemét.
El is búcsúztam tőle, mert a telefon egy személyes használatú eszköz, amelyen számos fontos személyes adatunk halad keresztül. Amelyik készülék erre veszélyt jelent, az számomra kiesik.
A sebességre és a tárhelykapacitással viszont nem volt gondom vele kapcsolatban.
A Samsung a kezdetek óta listavezető cég a telefonos iparban, nem véletlenül. Természetesen ez a gyártó sem hibátlan, viszont összességében még mindig a legjobb a mezőnyben, a kezdetektől napjainkig. A kettő közötti különbség számottevő és szemmel látható. A Samsungot jószívvel ajánlom mindenkinek, a Xiaomi-tól viszont óvaintem a vásárlókat.
Ha már kínai telefon, akkor OnePlus...
Sőt, ha androidra váltok majd esetleg, akkor valószínűleg én azt fogok venni.
6/6 Samsung Galaxy
J3 6 12Gb 4-5 évig birta ,most jött ki belől Szoftver hadver hiba.Samsung Galaxy A21 is kondolkotom még.de Xiaomi sokk jott és rosszat Hallottam,Telekomnál és Media marktnl voltam Samsung Galaxy A21 vs Xiaomi Poco 3 ,egyik eladó mondta ha én te helyezben lennék akkor Xiaomi poco 3 mert straba birobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!