Sms 50 es számtól ?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Vasárnap este 11 órakor kaptam egy smst egy bizonyos 0650 es számtól amiben annyi állt hogy "Szia.". A számot nem ismerem és nincs is olyan ismerősöm akinek 50 és lenne a szama. Rakerestem itt ott de sehol nem találtam róla infót. Ma megint kaptam egyet ugyan ezzel a szovegel. Ezt is este. Valami ötlet ? Lehet ezis ilyen joke mint a hívás? Vissza írni nem írtam biztos ami biztos.
2021. máj. 7. 21:33
1/5 anonim válasza:
Irj vissza hogy "szia, ki vagy, mit szeretnel?"
2/5 anonim válasza:
Digi mobil. Lehet, hogy egy ismerősöd szórakozik veled.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem írok neki vissza mert ismerosomnek volt már hogy válaszolt ilyen kamu smsre és csúnya teloszamlaja lett vagy vissza hívott egy számot már nem tudom. Ha vissza írok neki nem jarhatok enis így ?
2021. máj. 7. 21:50
4/5 anonim válasza:
Az 50-es körzet a DIGI mobil, tehát alapdíjas irány. Annyiba kerül az SMS, mintha bármilyen más, saját mobilhálózatodtól eltérő számra küldenéd. Pl. ha Telekomos vagy, akkor ugyanannyi a díja, mintha Telenor irányába küldenél SMS-t.
5/5 anonim válasza:
50 szám digimobil.de ha nem ismered akkor hagyd figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!