Hány évesen kaptad meg első mobilod/okostelefonod?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 13:13
1/16 anonim válasza:
6, valami kicsi LG volt, ceruzával.
2/16 anonim válasza:
12. Akkor kezdtem a gimit, ahol már nem mindennap ugyanakkor végeztünk, így kellett, hogy fel tudjam őket hívni ha változás van.
3/16 anonim válasza:
8 évesen egy 3310-es telefont, hogy amikor otthon kellett hagyniuk a szüleimnek, akkor el tudjanak érni.
4/16 anonim válasza:
8 éves voltam, amikor lett egy ötezer forintos nyomógombos Alcatelem (2012), ugyanennyi idősen, de már 2013-ban megkaptam anyukám régi ZTE okostelefonját. Épphogy a Pou elment rajta..
Aztán 2014 decemberében az alkalmakkor összegyűjtött pénzemből vettem meg az első komolynak mondható telefonomat, Samsung Galaxy Ace 3, ekkor voltam 10 éves.
5/16 anonim válasza:
Nem kaptam meg, hanem megdolgoztam érte, kb 30 évesen.
6/16 anonim válasza:
Mobil: 18 voltam (az osszes osztálytársam akkoriban kapott)
"Okos": 35 voltam, mikor vettem
7/16 anonim válasza:
1. osztály végen egy gombos Nokiát, 4. végén meg okostelefont.
8/16 anonim válasza:
Tetszik, hogy végigment egy 40%-os barom és lepontozott mindenkit.. :)
10/16 anonim válasza:
Nyolcadikos koromban megkaptam a nagybátyám kis siemens mobilját. Okostelefonom szerintem gimiben,végzősként lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!