IPhone SE 2020 megéri?
Figyelt kérdés
Most váltanék egy Samsung Galaxy A50-ről iOS-re és ezt a telót néztem ki. Igazából Twitterre, Facebookra, Messengerre meg böngészésre használnám csak.2021. máj. 6. 08:13
21/28 anonim válasza:
20.oké ember elég már...felfogtuk!
22/28 A kérdező kommentje:
#18 hát nem tudom, nekem mindegy. ahonnan vennem van fekete, fehér meg piros. Amúgy köszi a válaszokat.
2021. máj. 6. 21:39
23/28 anonim válasza:
Ha csak böngészésre használsz egy telefont nem éri meg 50k fölé menni.
24/28 anonim válasza:
22.ja ezek pont az alapszínei :D
ennyi van amúgy alapból is.
25/28 anonim válasza:
Nekem nem érné meg, mert szar az üzemidő és kicsi a kijelző.
26/28 anonim válasza:
23. nak üzenném hogy 50 ezerért nem érdemes telefont venni
nem hiszem hogy egy gyenge lassú telefont akar használni évekig
vicces de egy 5 éves iphone 5s a mai napig jól müködik (már az akksi de az lényegtelen)
kb ezért éri meg a drágább telefon és nem az amit lehet hogy fél év után már földhöz vágnál
Ha 50 k amit megengedhetsz magadnak az teljesen más tészta
de ha többet is akkor megéri a plusz pénz
27/28 anonim válasza:
mennyi iphone utáló van itt ez gáz-_-
érdekes nekem a régi használt iphone 4s telóm mai napig bírja ha nem ejtettem le volna véletlen és törtbe a képernyője sőt jobban bírta mint a többi 50 alatti android vacak...
28/28 anonim válasza:
Megéri. A SE2020 is egy nagyon jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!