Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom eltűntetni ezt a...

Hogy tudom eltűntetni ezt a sávot a telefon billentyűzete felett?

Figyelt kérdés

[link]

Ha email címet vagy jelszót kér egy oldal ez a sáv is bejön a billentyűzet felett. Elég zavaró mert sok helyet elvesz a képernyőből ez a sáv.

Android 10.xxx

Oneplus 7Pro

2021. máj. 5. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ha kikapcsolod az automatikus kitöltést, eltűnik.
2021. máj. 5. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva.
2021. máj. 5. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A billentyűzet beállításainál ki lehet ezeket szedni onnan. Milyen billentyűzet van rajta? Ha gyári, akkor milyen telefonod van?
2021. máj. 5. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Oneplus 7Pro, és egy SwiftKey nevű billentyűzetet használok.
2021. máj. 5. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:

3

Ez az a sáv, ami az Andoid 10-el jött be. Samsung billentyűzeten a Billentyűzet eszköztára felett van, úgy néz ki, mintha a része lenne, de az eszköztár kikapcsolása után is megmarad.

Amúgy a bejelentkezések megkönnyítését hivatot segíteni, a lehetséges/mentett e-mail címek felajánlásával.

2021. máj. 5. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

4

Akkor nem a billentyűzet a ludas, hanem a böngésző. :)

2021. máj. 5. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Sem a billentyűzet, sem a böngésző beállításainál nem találtam opciót az eltűntetésére.
2021. máj. 5. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!