Milyen telefont vegyek?
Szerintem nem bántottál meg senkit. Attól, hogy neked nem jött be és nem akarsz iphone-t venni semmi baj. Mindenki azt vesz, amit szeretne.
Engem a “xardarab” szöveg zavart egy kicsit. 🙂
Tessék, 100 ezer Ft-ig szerintem a létező legjobb telefonok!
#11: A jó édes nénikédet, xarabb telefont nem is ajánlhatnál :DD
Én Xiaomi telefont ajánlok, esetleg Samsungból az ''A'' széria valamelyike legalább 4GB RAM-mal, és ha lehet ne MT procis legyen.
Ha megvan az összeg, és tudsz angolul is, akkor érdemes átfordítani dollárba, és rákeresni, hogy ez alatt milyen telefonokat ajánlanak.
Pl. [link]
#17, már miért kéne átváltani, szerinted itthon talán nem kaphatók jó telefonok 100 ezerért??? Kint lehet hogy jobbakat is kapni ennyiért, de mire ideküldik, nem csak időben, de pénzben is már jóval több (főleg a vám miatt), tehát ugyanannyi, mint ha itthon venné meg drágábban!
Amúgy meg amiket linkeltél, azok a telefonok itthon is már 50-80 ezer Ft között kaphatók, és nem épp a legbikásabbak!
Egy picit terelnélek az iPhone irányába. Én Android hívő voltam, csak azt vettem magamnak. Voltak olcsóbb és drágább készülékek is, a véletlen hozta úgy, hogy iPhoneos lettem.
Nem örültem neki. Elromlott az androidos telefonom és kaptam kölcsön és sok éves iphone 6s-t, és azt használtam több, mint egy évig, idén vettem magamnak egy új SE-t.
Amióta iPhone-om van, nincs problémám a telefonnal, stabil, és a 6s példája is jól mutatja, hogy évekig használható, sokkal tovább, mint egy Androidos. Esett nem is egyszer, nem is kicsit, de nem lett baja, pedig egy egyszerű szilikon tokban van. Szóval ha csak ez tart vissza akkor vegyél iPhone-t. Ha árérzékeny vagy, akkor pedig a Xiaomi redmi sorozat jó megoldás lehet, de abból láttam már olyat, ami 2 év után parajelenségeket produlkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!