Olcsó de mégis jó telefon?
Na ugyan így indultam neki én is és vettem egy poco x3 nfc telót 70 ért.
ennyiért nem is volt drága a képességeihez képest, mindenféle multimédiás feladatra kiváló, csak a telefonálás szenvedés vele mert hívás közben a telefon elkezdett furcsa dolgokat művelni, álltalában tartásba helyezi a hívást, hiába rakom közel az arcomhoz a kijelző bevillan és oda is a hívás én hallom a vonal túlsó végén lévőt de ő nem hall mind addig míg vissza nem nyomom a tartásból a hívást.
Én 70 ért talán valamelyik motorolát választanám, xiaomit még egyszer soha.
A közelség érzékelő a sz@ar, mert ki kellene a kijelzőt neki addig kapcsolni míg közel van az arcomhoz.
Hiába szorítom teljesen az arcomhoz még is bevillan a kijelző és annyi, oda a hívás, már volt aki azt mondta, hogy direkt nyomom ki, baromi idegesítő magyarázkodni, hogy a teló csinálja.
Első válaszoló voltam.
#5 Az első válaszomban elmondtam, hogy én 70-ért motorolát vennék, a xiaomit nem ajánlom, a második válaszom a második válaszolónak szólt.
Miért kell beszólni? ja hogy magyarok vagyunk, bocs.
Álltalában nekem is elsötétedik a kijelző, de az érzékelése valószínű meg marad.
Több fórumon téma ez a probléma, a xiaomi több típusánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!