Mikor van értelme venni egy olyan telefont, amit donornak használnál?
Figyelt kérdés
Van egy androidos okos telefonom, és az a helyzet, hogy vennék mellé egy donor telefont - ami nyilván ugyan olyan típusú mint ez a telefon - és a donor telefonból emelném ki azt, ami kéne nekem. Azonban eljutottam egy olyan logikai problémához, hogy ha vennék is egy donortelefont, ami alapból működik, akkor mi a tökömért szedném széjjel, és használnám inkább azt, hisz sokkalta jobb állapotban van, mint amim van. Sajnálatos módon semmilyen üzleti cél nem lehetséges, mivel ez a telefon nem ritka, sőt, nem keresett. Szóval erősen gondolkodom, hogy egyáltalán hagyjam az egészet - tartalék telefon lenne - vagy ruházzak be egy "donorra" és használjam inkább azt / szedjem ki belőle azt, ami jó, és szereljem be az én készülékembe. ( A telefon még kijövetelkor sem rendelkezett IP védettséggel, szóval ilyen téren nincsen semmi gond). Ez még abban az időben készült, amikor még könnyen széjjel lehetett szedni az okostelefonokat.2021. ápr. 30. 17:51
1/2 anonim válasza:
Akkor van értelme ha olyan alkatrésze jó ami a tiedbe nem.
Mondjuk a te telefonod kijelzőke betörik, a donoréban meg jó a kijelző, de se az akkija nem jó se az alaplapja nem és rommá van karcolva törve is a háta.
2/2 anonim válasza:
Nem értem ezt a donor dolgot.
Én donor helyett eladom a telefont amíg jó, és veszek másikat, ami egy ideig szintén jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!