Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A google térkép honnan tudja,...

A google térkép honnan tudja, hogy épp motorral vagyok vagy autóval?

Figyelt kérdés
ma bukkantam rá a google térképen belül az idővonalra és ott visszatudom nézni, hogy melyik nap hány km-t mentem, hova mentem.. na de azt honnan tudja, hogy épp motorozom vagy autózom?!
2021. ápr. 29. 23:34
 1/10 A kérdező kommentje:
fel van sorolva az is, hogy autóval hány km-t és motorral hány km-t tettem meg. Ez csak nekem fura?
2021. ápr. 29. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy honnan tudja hogy motorral vagy kocsival vagy fogalmam sincs.

Azt hogy járművel vagy valószínű hogy onnan tudja hogy egy ember nem bír 60km/h-val futni.

2021. ápr. 29. 23:37
 3/10 A kérdező kommentje:

azaz érdekes, ahol használtam a térképet és gyalogoltam az is ott van, hogy gyalog tettem meg :D

[link]

2021. ápr. 29. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon érdekes.

Mindent tudnak már rólunk.

A gyaloglas/jármű az ok, de amúgy ez hogy hogyan lehet. .

Kíváncsi vagyok.

2021. ápr. 29. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért lene fura?

Az okostelefonokban van pár érzékelő. Azokból az adatokból simán kiszámolja, hogy milyen járműben vagy.

Illetve ha pl telefonról hallgatsz zenét az autórádión/hifin btn keresztül, esetleg csak a kihangosito miatt vagy felcsatlakozva, akkor szintén nincs nehéz dolga kitalálni.

2021. ápr. 29. 23:54
 6/10 A kérdező kommentje:
autóban rádiót szoktam csak hallgatni. van olyan is, hogy nem használom a térképet, mert tudom az utat és csak a mobilnet van bekapcsolva és ugyanúgy ott van, hogy épp motorral tettem meg azt az utat.
2021. ápr. 30. 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az erzekelok adataibol: a sebessegedbol, a kulonbozo iranyokban mert gyorsulasodbol siman kikovetkezteti, hogy motorozol vagy autozol. A biciklizest is siman megkulonbozteti a gyaloglastol vagy epp az autozastol.
2021. ápr. 30. 00:37
 8/10 A kérdező kommentje:
hát eskü kipróbálom, hogy motorral nagyon lassan megyek.
2021. ápr. 30. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az semmi sok alkalmazás pl a Huawei egészség azt is nyomon követi hány lépést teszel abból mennyi a lépcsőzés, kocogás, futás, ha okosorad van a pulzus is számlája. Ehhez képest a Google nem nagy szám
2021. ápr. 30. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy fogod szimulálni motoron a gyaloglás jellegzetes hullámzásait, döccenéseit? Ami alapján a telefon amúgy a lépéseket számolja.

Jól írta valaki, az egyéb érzékelők adataiból tudja, hogy motor, nem autó. Egy autó például nem tud meredeken befelé dőlni egy kanyarban.

2021. ápr. 30. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!