Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót érdemes venni?

Milyen telót érdemes venni?

Figyelt kérdés

egy szar telóm van, és most valami újat szeretnék venni...

érintőképernyőst akarok venni...

ajálnátok, valamit ami nem is drága, de azért tud is valamit

2010. aug. 22. 20:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Samsung I8910 HD- t NE vegyél!
2010. aug. 22. 20:39
 2/13 anonim válasza:

Nekem érintős van (kaptam) és!Érintőst ne vegyééé!!!

Am az enyim szar, vodafone 541.

By Fanny

Pux

2010. aug. 22. 20:41
 3/13 A kérdező kommentje:

mondjuk én nem akarok valami szart...

de azért még adhattok tanácsokat, h milyent vegyek, és miért?

2010. aug. 22. 20:42
 4/13 anonim válasza:
Nelem Nokia 5800 Xpressmusicom van, elég jó meg vagyok vele elégedve, van ingyen gps progi, jók a hangszórok, van benne wifi.stb
2010. aug. 22. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:
utolsó, és kb. mennyi az ára?
2010. aug. 22. 20:54
 6/13 anonim válasza:
Nekem Sony Ericsson Vivaz pro-m van. Imádom .. :) Egyáltalán nem olyan, mint a legtöbb tesztben, csak jót tudok mondani :P Bár igaz.. drága.
2010. aug. 22. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
A legolcsóbbat érdemes venni párezer forintért. Tanuld meg, hogy hülyeségekre nem költünk pénzt. Mia fenére van még szükséged a telefonáláson és az SMS íráson kívül?
2010. aug. 22. 21:03
 8/13 A kérdező kommentje:

utolsó...

igazad van, és teljed mértékben igazat adok...

de ez a telóm ami most van, nagyon régi, asszem első telóm.., és gondoltam h most veszek egy jót és akkor egy jó darabig megint lesz... nem szándékozok minden évben legujabbat venni :-j

2010. aug. 22. 21:09
 9/13 anonim válasza:
teljesen megvagyok elégedve a Nokia 5800-ámmal ajánlanám nem tudom lehett e még kapni a kis tesóját tuti
2010. aug. 22. 22:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Mindenképpen olyan telefont érdemes választani, ami minden igényeidet teljesíteni tudja, amire szükséged van illetve szükséged lehet.. (pl.: GPS, wifi, nagy képernyő, jó kezelhetőség stb.)

1. Hozzászólónak: Megdöbbenve olvasom hozzászólásodat.. Jómagam pont ilyen készülékkel rendelkezem és eddig semmilyen komolyabb hiba nem jelentkezett a használata során..

2010. aug. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!