Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google Pixel 4a (5g nelkul)...

Google Pixel 4a (5g nelkul) vagy Oneplus Nord N10 5G?

Figyelt kérdés

Azt hittem, a Pixel jobbnak szamit, de az osszehasonlitasban a Oneplus nekem jobbnak tunik.

64 vs 12 Megapixel kamera pl.

2021. ápr. 27. 15:10
A kérdező szavazást indított:
Pixel 4a
Oneplus Nord N10 5G
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Mindkét készülék jó, szóval annyira nem fogsz csalódni, bármelyiket is választod.

Ha a személyes véleményemet nézem, akkor én az One Plust választanám, mert mindig is szerettem volna huzamosabb ideig kipróbálni egy One Plus készüléket.

Még soha nem rendelkeztem One Plus telefonnal.

Volt már Samsungom, androidos Nokiám, IPhoneom is volt már (Igaz, csak 2 hónapig, de volt), de One Plusom még soha!

2021. ápr. 27. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

"Azt hittem, a Pixel jobbnak szamit" - igen, kérdező, ez a lényeg, hogy HIVATALOSAN JOBBNAK SZÁMÍT, de csak azért, mert a Google saját telefonja, főként ezért drágább, viszont a hivatalosság és a gyakorlat két külön dolog! Na nem mintha a Pixel rossz lenne, de sok lényeges szempontból a Nord egyértelműen jobb vétel, nemcsak mert olcsóbb, hanem amúgyis!

[link]

[link]

Az 5G pedig még annyira nem lényeges, mivel annyira gyerekcipőben jár, hogy még egyáltalán lefedettsége is nagyon minimális, Magyarország területének kb. 95%-án még abszolút nem működik!

A kamera felbontása meg inkább a kép részletességéért felelős, a minőséghez valamelyest kevesebb köze van, ráadásul míg a 12 MPx valós felbontás, addig a 64 MPx csak felkonvertált érték pluszrészlet nélkül!

2021. ápr. 27. 18:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Megvettem a Pixelt.
2021. ápr. 27. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
(350 €-ert)
2021. ápr. 27. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egy Oneplus 8T-m van, de erősen hajlok egy Pixel cserére.

Hardverben nem ugyanaz a kettő, viszont a Pixel kamerája köröket ver a 8T-re képminőségben.

Igaz nekem elsősorban a természetes jellegű képek tetszenek, mert sokat fotózom kirándulás, túrázás közben.

És az Oneplus 8T baromi túlszaturált, természetellenes, instagram kompatibilis képeket készít, a fehéregyensúlyt, színeket teljesen mellé lövi, egyszerűen nem azt látod vissza amit fotóztál... Ami vicces, mert a régi Oneplus 3T telefonommal ilyen gond nem volt, teljesen valósághű fotókat lőtt.

2021. máj. 5. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

OnePlus bár mindegyik stock androidot futtat kb.

A OnePlus papíron OxygenOs-t de amúgy full android.

2021. máj. 12. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös

Lehet, hogy azóta már megvetted a Pixelt, nekem is az van, 4a, de ez sem adja vissza a pontos színeket. Minden színt mélyebb, sötétebb árnyalatúnak mutat. Ami sokszor jobban néz ki, ámde nem a valóság.

2021. aug. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!