Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonszám blokkolás!Mindig...

Telefonszám blokkolás!Mindig egyet kicseng,és utána jelez foglaltat,ha egy olyan számot hívok,aki leblokkolta az én hívószámom?Vagy van olyan telefon is,ahol azonnal foglaltat jelez,ha olyan számot hívok,aki blokkolta az én hívószámom?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

ha valaki a telefonján blokkolja a számodat, akkor az úgy működik, hogy a telefonnak be kell tudnia azonosítani azt hogy ki hív és az blokkolva van-e?

Tehát KI KELL CSENGENIE egyet, hogy a telefonon megjelenjen a számod. Amit aztán blokkoltként felismer és "kinyom" a telefon.

2021. ápr. 24. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
76%

Privi:

"Próbáltam a saját telefonomon is.Nem kaptam egy hívásjelzést sem attól,akit blokkoltam.Akkor hogy értetted azt,hogy: "Tehát KI KELL CSENGENIE egyet, hogy a telefonon megjelenjen a számod. Amit aztán blokkoltként felismer és "kinyom" a telefon." Hiszen annak a telefonnak sosem jelzi ki a hívást,aki blokkolja a másik számát.Pedig normál esetben egy csörgetés után már kellene,hogy kicsörgöjön a másik telefon (ha nincs blokkolás)"

Egy újabb magfizikus....

Nos ha a szolgáltatónál csinálsz tiltást, mert mondjuk külföldi számokat nem szeretnél fogadni, akkor a telefonodi el sem fog érni a hívás, már a központban tiltják.

Ha viszont te letiltasz a telefonodon - A TELEFONODON - valakit akkor a telefonodra meg kell hogy érkezzen a hívás ahhoz, hogy a telefon be tudja azonosítani ki a hívó.

Tehát a tiltott szám hívása beérkezik, a telefon látja a bejövő hívás számát és megnézni, hogy a bejövő szám benne van-e a tiltólistában (eközben a hívó fél kicsengést hall - mert mi mást hallana, hiszen a vonal felépült) Ha a hívó száma tiltólistán van, akkor kinyomja a telefon a hívást. Ha nem, akkor jelzi neked a kijelzőn.

Ahhoz kell az az 1-2 másodperc amíg kicsöng, hogy a telefonod beazonosítsa a számot! És addig a hívó csengét fog hallani, majd ha tiltott akkir foglaltat.

2021. ápr. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!