Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung vagy Apple tablet?

Samsung vagy Apple tablet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két készülék közül ti melyiket választanátok?

1. Samsung Galaxy Tab S7 6GB/128GB ~210 ezer + ha jól láttam a toll 15 ezer körül mozog.

2. Apple iPad Air 4 4GB/64GB ~230 ezer + a toll 44 ezer.

Amire használnám: YouTube, böngészés (tehát alap tartalomfogyasztás), CoD mobile játék és ami a legfontosabb: jegyzetelés.

Előre köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 24. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Apple iPad Air 4
Samsung Galaxy Tab S7
19 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Közben most látom hogy félrenyomtam a kategóriánál, bocsi.
2021. ápr. 24. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az iPad-ek megbízhatóbbak!

Még annó 2012-ben kaptam egyet a cégemtől, kb fél éve döglött be!A mostani egy Apple iPad pro 2018 512gb (megváltás az előzőhez képest ami 16 giga volt :D)

2021. ápr. 24. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ipad uralja ezt a piacot, hosszú support miatt is.

Azért egy tabletet az ember nem 2 évre vesz, a leírtakra szerintem jobb választás.

2021. ápr. 24. 14:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat, ment a like.

Nehéz lesz választanom, mert azért a Samsung kiegészítőkkel körülbelül 100k-val olcsóbban jön ki, ami azért nem elhanyagolható, viszont a terméktámogatás, megbízhatóság és értékállóság erősen az iPad mellett szólnak.

2021. ápr. 24. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az ipad a 4:3-as képarány miatt nem játszik.

Hiába van 11 collos kijelző, ha alul felül egy méretes fekete csíkot látok, ha youtube-ot vagy filmet nézek, ezáltal maga a tartalom csak 7"-on jelenik meg.

Jelenleg egy Huawei Mediapad M5-öt nyúzok már több mint két éve, és azóta is kiválóan működik, semmi probléma vele.

2021. ápr. 24. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem számít a pénzt egyértelműen az iPad, minden tekiktetben jobban járnál vele, de alap dolgokra nem biztos, hogy megéri a felárat. Ha mondjuk munkára is lenne, pl.: rajzolás, stb.. akkor már nem lenne kérdés az iPad.
2021. ápr. 25. 14:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, végül a Samu lett, összességében ~80 ezerrel jobban járok, annyival szerintem nem nyújtana többet az iPad.
2021. ápr. 25. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
HA kb 2 évre vetted akkor ok a Samu, de ha sokkal többre akkor az iPad sokkal jobb lett volna!
2021. ápr. 26. 06:16
 9/12 A kérdező kommentje:

4 év terméktámogatást és 3 év garanciát adtak a Samsungra, szerintem minimum 3 évig nem cserélem le.

Egyébként a mostani telefonom 3 éve vettem, 60 ezer forintos középkategóriás, és még eszem ágában sincs lecserélni. Azt elhiszem, hogy 2 év múlva nem fog max. grafikai beállítások mellett röccenésmentesen futni a COD, de nem is ez a cél.

Persze abban egyetértek, hogy hamarabb el fog avulni, mint az iPad, de ha az árát nézzük, 1/3-nyi előnye van a Samsungnak.

2021. ápr. 26. 08:32
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

De mondjuk az sem mindegy hogy mennyiért tudod később továbbadni.

Lehet drágább, de aki veszi tőled annak is drága.

Lásd a 4 éves iPhone 8-t, ha valaki megvigyázta és cserélt benne aksit 70-80 ezret elkérhet érte úgy hogy gyakorlatilag 4 évig így csak 100k-t bukott rajta ami akkor egy középkategóriás telefon ára volt.

2021. ápr. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!