Samsung vagy Apple tablet?
Sziasztok!
Két készülék közül ti melyiket választanátok?
1. Samsung Galaxy Tab S7 6GB/128GB ~210 ezer + ha jól láttam a toll 15 ezer körül mozog.
2. Apple iPad Air 4 4GB/64GB ~230 ezer + a toll 44 ezer.
Amire használnám: YouTube, böngészés (tehát alap tartalomfogyasztás), CoD mobile játék és ami a legfontosabb: jegyzetelés.
Előre köszönöm a válaszokat!

Szerintem az iPad-ek megbízhatóbbak!
Még annó 2012-ben kaptam egyet a cégemtől, kb fél éve döglött be!A mostani egy Apple iPad pro 2018 512gb (megváltás az előzőhez képest ami 16 giga volt :D)

Ipad uralja ezt a piacot, hosszú support miatt is.
Azért egy tabletet az ember nem 2 évre vesz, a leírtakra szerintem jobb választás.
Köszönöm a válaszotokat, ment a like.
Nehéz lesz választanom, mert azért a Samsung kiegészítőkkel körülbelül 100k-val olcsóbban jön ki, ami azért nem elhanyagolható, viszont a terméktámogatás, megbízhatóság és értékállóság erősen az iPad mellett szólnak.

Nekem az ipad a 4:3-as képarány miatt nem játszik.
Hiába van 11 collos kijelző, ha alul felül egy méretes fekete csíkot látok, ha youtube-ot vagy filmet nézek, ezáltal maga a tartalom csak 7"-on jelenik meg.
Jelenleg egy Huawei Mediapad M5-öt nyúzok már több mint két éve, és azóta is kiválóan működik, semmi probléma vele.

4 év terméktámogatást és 3 év garanciát adtak a Samsungra, szerintem minimum 3 évig nem cserélem le.
Egyébként a mostani telefonom 3 éve vettem, 60 ezer forintos középkategóriás, és még eszem ágában sincs lecserélni. Azt elhiszem, hogy 2 év múlva nem fog max. grafikai beállítások mellett röccenésmentesen futni a COD, de nem is ez a cél.
Persze abban egyetértek, hogy hamarabb el fog avulni, mint az iPad, de ha az árát nézzük, 1/3-nyi előnye van a Samsungnak.

De mondjuk az sem mindegy hogy mennyiért tudod később továbbadni.
Lehet drágább, de aki veszi tőled annak is drága.
Lásd a 4 éves iPhone 8-t, ha valaki megvigyázta és cserélt benne aksit 70-80 ezret elkérhet érte úgy hogy gyakorlatilag 4 évig így csak 100k-t bukott rajta ami akkor egy középkategóriás telefon ára volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!