Egy ilyen telefon színe mennyire rontaná el egy ilyen tok színét?
Samsung Galaxy A70 "narancssárga" telefonom van, ami igazából inkább ilyen halvány lazacszínű. A linken lévőhöz képest amúgy sokkal halványabb színe van.
Na és mivel tönkrement a mostani tokom (vigyáztam rá, az illesztések mentek szét), újat szeretnék venni, találtam is egyet, ami nagyon tetszik. Az alábbi linken látszik, hogy valamennyire átlátszó a tok, csak nem tudom, hogy ez mennyire lesz emiatt csúnya. A pink+green-t válasszátok ki alul (bár akárhogy nézem, az a zöld az kék :D) Szerintetek jó lesz vagy nem?
Rakjál bele egy fehér papírt.
Am szerintem az nem kék, nem is zöld, hanem cián.
#1 na igen ettől félek😅
#2 a papírt el akarom kerülni. Igazából mindegy, mi a szín neve, a lényeg, hogy tetszik :D
És a pink+gold az már jobb lenne nem?
Okés, köszi!
Neked mi a baj ezzel az összetétellel? Mármint, lilán a rózsaszín nem rossz szerintem, a fekete meg csak sötétíti nem?😅 Az nem gáz szerintem, hogy a kameránál kilátszik. Nekem pl. a vaku nem a kamerába van építve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!